DET ER ET SPØRGSMÅL OM TEAMWORK

Et godt familieliv

 

Efter elleve år sammen er Ida og Daniel godt sammentømret. Parret støtter hinanden og nyder at arbejde sammen om at opdrage deres datter Rikke. Deres liv er ved at ændre sig igen, da Ida er otte måneder henne.

 

Its-all-about-teamwork_02

 

Det er middagstid i Ida og Daniels hus. Deres datter Rikke sidder ved bordet med sin kusine Astrid, som er på besøg i dag. De to små piger er veninder og elsker at være sammen. Familiens hundehvalp Maja løber rundt i huset og leger. 

Ida er gravid, og om fem uger kan den lille familie byde deres søn velkommen. Parret mødte hinanden, da de var 23 år gamle og aftalte, at de gerne ville have børn, når de var i trediverne.

Sammenlignet med mange af vores venner har vi besluttet at få børn ret sent taget i betragtning, at vi har været sammen så længe. Vi elsker at rejse og at kunne gøre lige, hvad vi har lyst til. Jeg tror, at vi begge holdt fast ved det i meget lang tid, siger Ida.

For lidt over to år siden fødte Ida deres datter Rikke.

 

“At have et barn er en helt ny oplevelse. Kærligheden er betingelsesløs. Jeg har aldrig følt noget lignende før."

Mød familien
Ida Heyerdahl og Daniel Wibe Kullblikk er forældre til Rikke på to og et halvt. Parret bor i et hus i Stabekk lige uden for Oslo og venter deres andet barn om fem uger.

Its-all-about-teamwork_03

Jeg synes, det er sundt og godt for en far at have tid alene med sit barn. 

Its-all-about-teamwork_04

BARSELSORLOV

Hvordan var din barselsorlov med Rikke?
Der var hele tiden overraskelser, og jeg opdagede noget nyt ved denne lille person hver dag. Det var mærkeligt, da min barselsorlov var slut, og Daniel startede sin barselsorlov. Jeg havde været den, der vidste alt om Rikke. Da jeg begyndte at arbejde, tog det Daniel ca. en uge at blive ekspert. Jeg synes, det er så sundt og godt for en far at have tid alene med sit barn. Jeg synes også at barselsorlov for fædre er en af de største grunde til, at fædre i Norge er så engagerede, som de er, forklarer Ida.

“Vi kan godt lide at sidde ved pejsen og lave perler sammen. Det er dejligt at lave de ting med hende, som jeg selv lavede, da jeg var barn."

Its-all-about-teamwork_05

Its-all-about-teamwork_06

Siden de har fået Rikke, har flere Stokke® produkter fundet vej ind i familiens hjem.

Its-all-about-teamwork_07

Its-all-about-teamwork_08

 

 

Det er naturligt at gå til næste stadie i livet, når man føler sig klar. Livet bliver så meget mere struktureret. Hver dag er mere eller mindre en hverdag på grund af de rutiner og den stabilitet, et barn har behov for og fortjener, forklarer Daniel.

 

 

Its-all-about-teamwork_09

3 spørgsmål om hverdagen:

Hvad taler I om ved spisebordet?
Rikke fortæller os, hvordan hendes dag har været, og vi taler med hende om de venner, hun har fået, hvad hun har lavet, og hvilke nye ting hun har lært.

Yndlingsmad:
Laks i enhver form. Vi kan især lide den rå som sushi eller stegt i ovnen.

Deres bedste ferie som familie:
Vi tog til Sardinien i vores barselsorlov, hvor vi lejede et hus i to uger sammen med nogle venner. Det var fantastisk!

Its-all-about-teamwork_10

Vi elsker at hente hende i dagplejen, da det er et af de bedste tidspunkter på dagen. Hun er så glad for at se os og så ivrig efter at fortælle os om sin dag.

Its-all-about-teamwork_11

Bedste hverdagstip:

Lad dit barn deltage i voksenaktiviteter, så hun kan opbygge sine motoriske færdigheder og motiveres til at være med. Det kan tage længere tid og skabe mere rod, men det er også en dejlig måde at være sammen med dit barn på. Selvom dette ikke kan betragtes som et hverdagstip, kan du overveje at booke en lejlighed via Airbnb, når du tager på ferie. Vi tog til Madrid, og lejligheden var fuldt møbleret og havde endda en Stokke® Sleepi Mini seng i børneværelset.

 

Stokke® Steps Stokke® Sleepi Stokke® MyCarrier Stokke® Flexi Bath®

Se, om produktet kan fås, på din landespecifikke side på Stokke.com eller ved at kontakte din lokale forhandler.

June 2017