vores første flagship-butikker

Stokke® åbner sine egne flagship-butikker for at opfylde vores ambition om at blive det førende globale brand af kvalitetsprodukter til børn.

Stokke® går ind en ny æra på detailområdet ved at åbne sine første flagship-butikker i Shanghai og Seoul. Hidtil har vi kun solgt vores produkter via forhandlere i mere end 80 lande og fra vores egen netbutik.

-

Flagship-butikkernes placering

• Shanghai, Kina.
• Seoul, Korea.
• Moskva, Rusland.

Flagship-store_01

Flagship-store_02

Vores butikker afspejler Stokkes tradition og filosofi, nemlig at tilbyde gennemtænkte og stilfulde designprodukter, som styrker båndet mellem forældre og børn. Konceptet er baseret på vores kerneværdier med hensyn til familiesammenhold, og vores designfilosofi og inspiration er baseret på vores norske rødder.

Flagship-store_03

Flagship-store_04

Det er vores mål at introducere den skandinaviske livsstil til forbrugerne med en unik butiksoplevelse. Hvert element i vores flagship-butikker er designet for at udtrykke essencen af Stokke® brandet. Naturlige materialer og farver inspireret af vores norske traditioner er valgt for at vise, hvor smuk den skandinaviske natur er.

"Butikken tilbyder en førsteklasses brandoplevelse, hvor produkterne er i fokus. Forbrugeroplevelsen er vigtig for Stokke®, og vi ønsker, at vores flagship-butikker skal kunne give en optimal præsentation af produktsortimentet og en uovertruffen brandoplevelse. Ved at kombinere skandinaviske materialer og livsstil med førende digitale løsninger vil Stokke® fflagship-butikken byde på en helt ny oplevelse og en følelse af nærhed. Vi ønsker at løfte vores brand og branchen ved at sætte nye standarder for forbrugerservice og positive oplevelser i vores butikker", siger Bård Kvamme, Retail Development Director hos Stokke®.

Yderligere elementer som belysning og møbler er også skandinavisk design. Atmosfæren er indbydende, elegant og varm med en masse lys og plads, så produkterne virkelig kommer til deres ret. Kunderne kan afprøve, røre og kigge på produkterne, så de selv får syn for de gennemtænkte detaljer og vores produkters unikke kvalitet.

Flagship-store_05

Flagship-store_06

Vi har produceret og forhandlet skandinavisk kvalitesdesign til børn og familier i hele verden i over 40 år. Med vores flagship-butikker forventer vi at opnå yderligere vækst, forbedringer og udvikling ved at kunne opbygge en tættere og mere personlig kontakt med vores forbrugere.

"Som verdens førende brand inden for babyudstyr er vi meget stolte af at kunne åbne vores første flagship-butikker på meget eksklusive lokationer", siger Anton van de Putte, CEO hos Stokke®.

Flagship-store_07

Flagship-store_08

At være gravid og få et barn er en meget speciel tid i livet, og Stokke® har engageret sig i at hjælpe de nye familier ved at tilbyde støtte fra dygtige medarbejdere. Vi bestræber os på at få vores kunder til at føle sig velkommen og give dem inspiration.

Flagship-butikkernes placering
2016

• Shanghai, Kina.
• Seoul, Korea.
• Moskva, Rusland.

Flagship-store_09

 

Butikskonceptet er resultatet af omfattende arbejde udført af interne team hos Stokke®  
sammen med marketing og konsulentvirksomheden The North Alliance og Retail Agency Reactor.

September 2016