Vores designfilosofi

Fra starten i 1932 i et lille værksted i Sunnmørsalpene i Norge til nu at skabe de mest ikoniske produkter til børn fortsætter Stokke sin stolte tradition baseret på kvalitet, godt håndværk og innovation.

Stokke blev grundlagt for mere end firs år siden som en producent af skandinaviske møbler af høj kvalitet. Siden lanceringen af den ikoniske Tripp Trapp® stol i 1972 har vi udviklet os til en virksomhed, der alene fokuserer på kvalitetsdesign til børn. I dag er vi anerkendt for vores tidløse skandinaviske design, som bringer dig og dit barn tættere på hinanden.

Our-Philosophy_01

 

Designet til samvær

Selv om vi hele tiden udvikler vores produkter og introducerer nye ting i kollektionen, er vores designfilosofi fortsat baseret på et kernekoncept - at fremme familiesamvær og gøre hverdagsoplevelser til værdifulde minder, som du og din familie vil værdsætte resten af livet. Børn har brug for samvær for at føle sig trygge og elsket. Vores designere er dybt engageret i at skabe produkter, som bringer børn tættere på deres forældre. Alle vores produkter fremmer samvær, lige fra vores høje barnevogne til vores ergonomiske bæresele og forskellige stoleløsninger. Det er afgørende for dit barns udvikling og trivsel.

 

Our-Philosophy_02

Our-Philosophy_03

 

Topkvalitet

Stokkes menneskefokuserede design sikrer exceptionel ergonomi og uovertruffen komfort. Sofistikeret teknologi ligger bag de tekniske løsninger og den optimale funktionalitet. Vi insisterer på kun at bruge materialer af høj kvalitet af hensyn til sikkerhed og holdbarhed. Vores produkter holder længe og har et klassisk design, som ikke går af mode.

 

Our-Philosophy_04

Our-Philosophy_05

I dag er vi anerkendt for vores tidløse skandinaviske design, som bringer dig og dit barn tættere på hinanden.

Our-Philosophy_06

 

Vores løfte til dig

Vi vil aldrig gå på kompromis med at gøre det, der er bedst for dit barn. Sikkerhed og kvalitet prioriteres altid højest. Vi udfordrer traditionel tænkning og bestræber os hele tiden på at lave smarte og stilfulde produkter, som opfylder din families behov og passer til dit hjem og ikke mindst til din livsstil.

 

Our-Philosophy_07

Our-Philosophy_08

 

Oplev livet sammen... på den skandinaviske måde.

Stokke® brandets historie

Søg på Stokke.com hjemmesiden for dit land eller kontakt din lokale forhandler for at finde ud af, om det ønskede produkt findes.

July 2016