Tæt kontakt med Stokke® Xplory®

Af: Truly Destiny

Stokke® Xplory® er ikke kun stilfuld men giver også dit barn den mest behagelige køretur. Hvis dit barn er ligesom vores Truman, så ved du, hvor vigtigt det er for ham eller hende at være med til alt, hvad vi laver.

Uanset om vi kører rundt i nabolaget eller udforsker byen Houston i Texas, er det vigtigt for os, at Truman føler, at han er med i det hele sammen med os. Han elsker sin Stokke® Xplory® barnevogn og har gjort det, fra han var helt lille. Han kan lide at sidde højt oppe, og jeg er glad for, at han også kan nyde alle de mange aktiviteter, vi er involveret i.

 

IMG_Xplory_Destiny_313x470_1

IMG_Xplory_Destiny_313x470_2

IMG_Xplory_Destiny_313x470_3

 

Stokke® Xplory® gør vores liv endnu bedre, fordi den giver os mulighed for virkelig at nyde tiden sammen med vores søn.

Det smukke og skinnende design er absolut også et plus! Hver aften når min mand er kommet hjem fra arbejde, og vi har spist aftensmad, sætter vi Truman i barnevognen og tager en tur rundt i nabolaget eller går over i parken for at lege. For mig er det den bedste tid på dagen, fordi vi alle er sammen og kan tale om vores dag.

 

IMG_Xplory_Destiny_313x470_4

IMG_Xplory_Destiny_313x470_4

IMG_Xplory_Destiny_313x470_6

 

Jeg er så glad for, at Stokke® Xplory® er en del af vores daglige rutine og er blevet en vane for Truman. 

Han er også meget glad for sin barnevogn, fordi han ved, at den fører ham til hans næste eventyr. Stokke® Xplory® har haft stor indflydelse på vores familieliv, og jeg er taknemmelig for alle de minder, glæder og oplevelser, den har bidraget til at give os og fortsat vil give os. 
Vi ELSKER vores Stokke® Xplory®!!

IMG_Xplory_Destiny_round313

April 2016