Stilfuld i Sochi med Stokke® Xplory®

Af: Viktoriya

Meget ændrede sig i mit og min mand Georgijs liv, da vores søn Miron blev født. Nye bekymringer og ansvar men også nye værdier, som jeg ikke ville være foruden. For mig var det vigtigt at fortsætte med at leve et aktivt og moderne liv, selv efter jeg blev mor. Da jeg havde fået mit første barn, begyndte jeg at organisere forskellige børneaktiviteter og arbejde som kagekunstner, hvor jeg laver fine kager og brød. 

Style-in-Sochi_02

Nem at manøvrere 

Selv før min søn blev født, vidste jeg, at jeg ville have en Stokke® Xplory® barnevogn. Jeg overdriver ikke, når jeg siger, at vi elsker den. Det er en fornøjelse for os alle, når vi bruger den. Alle de fordele og egenskaber, som vi værdsætter ved Stokke® Xplory® ville tage for lang tid at beskrive. For mig personligt er det vigtigste, at den er nem at manøvrere rundt med. Jeg kan nemt styre barnevognen uden at bruge kræfter. Jeg kan også lide, at vi kan tilpasse højden på håndtaget, sædet og fodstøtten.

"Min mand er en travl mand, og han bruger meget af sin tid på arbejde, så min søn og jeg glæder os altid til, at vi alle kan være sammen enten hjemme eller udendørs. Med vores høje barnevogn kan vi gå ved siden af hinanden, når vi går tur."

Style-in-Sochi_03

Style-in-Sochi_04

Miks & match

Designet og barnevognets udseende er også vigtigt for mig. Jeg nyder, at jeg kan gøre den personlig og style den, så den passer til min smag. Stokke har en lang række udskiftelige tekstiler, der er designet, så de passer til de forskellige årstider, så barnet altid har det behageligt, men som også giver barnevognen et moderne look.

Style-in-Sochi_05

Style-in-Sochi_06

Generation Y

Som ung mor fra generation Y vil jeg gerne være med på moden - ikke kun når det gælder mig selv men også med hensyn til babytøj. Om vinteren beskytter det stilfulde Stokke® Stroller Winter Kit vores lille barn mod vind og sne og holder den bidende kulde ude. Ellers elsker jeg Stokke® Stroller Style Kit i den dybe Burgundy farve. Den ser flot ud, når vi går tur med farverige blade omkring os. Om sommeren bruger vi Stokke® Stroller Summer Kit. Det er fremstillet af et let, åndbart tekstil med UV-beskyttelse og leveres med et solsejl til at beskytte vores baby mod solen.

Style-in-Sochi_07

Style-in-Sochi_08

Style-in-Sochi_09

Style-in-Sochi_10

Vores familie er meget glad for Stokke® Xplory® til vores livs mest værdifulde stunder.

 

@viktoriya_sochi

Se, om produktet kan fås, på din landespecifikke side på Stokke.com eller ved at kontakte din lokale forhandler.

October 2016