Tip til sikre bilture med din baby

Som forældre vil I gerne have, at jeres barn rejser så sikkert som muligt i bilen. At vælge den rigtige autostol er første skridt på vejen. Men der er også flere andre ting, du som forælder kan gøre for at sikre dine børn. Nedenfor er BeSafe's bedste tip til en sikker tur. BeSafe® er en anerkendt norsk producent af autostole, der har sørget for øget sikkerhed i Skandinavien siden 1963.

CarSeats_01

 

BeSafe's bedste tip til en mere sikker rejse

1

Sørg for, at autostolen er installeret korrekt

Tal med forhandleren eller læs instruktionerne for at være sikker på, at du forstår, hvordan autostolen installeres korrekt. Autostole flyttes tit fra den ene bil til den anden. Det er vigtigt, at de monteres rigtigt hver gang. Hvis du er i tvivl, skal du henvende dig til forhandleren og bede ham om at vise dig, hvordan autostolen skal monteres.

2

Stram autostolens sele

Det er meget vigtigt, at autostolens sele er strammet og passer perfekt. Autostolens sele skal strammes, så der kun kan være to fingre mellem barnet og selen.

CarSeats_02

3

Bærehåndtaget skal stå i lodret stilling.

Håndtaget på en autostol markedsføres ofte som et bærehåndtag, hvilket det også er. Men frem for alt er det en sikkerhedsbøjle i tilfælde af en kollision. Bærehåndtaget på BeSafe's stole skal derfor altid stå i lodret stilling under en biltur. Det beskytter barnet i tilfælde af påkørsel bagfra.

4

Undgå løse genstande i bilen

Det kan være vanskeligt at underholde børn i bilen, og mange forældre vælger at forsyne deres børn med legetøj eller iPads på turen. Husk, at løse genstande som disse kan ramme og skade barnet i tilfælde af et sammenstød.

5

Stop, hvis dit barn græder

Som alle forældre ved, kan det være meget distraherende, hvis dit barn begynder at græde. Det er ofte din første reaktion at prøve at trøste barnet, mens du kører, men det kan være farligt. Væn dig til at stoppe bilen og trøste barnet, mens du holder stille. Det reducerer risikoen for en ulykke.

 

CarSeats_03

Stokke autostole fra BeSafe® er nemme at bruge, og de kan klikkes direkte på alle Stokke barnevogne uden brug af en adapter.

 

Stokke® iZi Go Modular™ by BeSafe®

DKK 2.499,00
Vis produkt

Søg på Stokke.com hjemmesiden for dit land eller kontakt din lokale forhandler for at finde ud af, om det ønskede produkt findes.

August 2016