Til dagligdagens oplevelser

Stokke® Trailz

Trailz-new-wheels_01

Som familie med en nyfødt baby er enhver oplevelse ny, ikke kun for dit barn, som ser det hele for første gang, men også for mor og far. Uanset hvor du går hen, er det ligesom et nyt sted. At gå på stranden, løbe i skoven eller bare tage en hurtig tur til den lokale købmand - bliver en oplevelse.

Trailz-new-wheels_02

Trailz-new-wheels_03

Stokke® Trailz er lavet specielt til alle dine oplevelser med en komfortabel bærelift, roterende håndtag, stor bagageplads og fleksibel sædeplacering, som gør det nemmere for dig og dit barn at komme rundt.

Trailz-new-wheels_04

Trailz-new-wheels_05

Nye hjul

Nu kan nye hjulmuligheder gøre det endnu nemmere at tilpasse Stokke® Trailz til netop dine bevov. Vælg klassiske eller terrænhjul, som hver har deres eget look og funktion.

Klassiske hjul er mindre, lettere og har hvide fælge. Disse hjul er punkterfri og giver din barnevogn et sofistikeret look og blød affjedring til dine daglige oplevelser i byen eller parken.

Trailz-new-wheels_06

Trailz-new-wheels_07

Terrænhjul er større og fyldt med luft med smarte sorte fælge. Disse hjul giver ikke blot din barnevogn et råt look, de er også designet til at kunne klare et mere ujævnt terræn og passer til forældre, som nyder gåture langt fra alfarvej helt ude i naturen.

Stokke® Trailz er lige så fleksibel, som den er stilfuld og velegnet til både landet og byen. Vælg de hjul, der passer dig, så du kan nyde dagligdagens eventyr hvor som helst.

Trailz-new-wheels_08

Trailz-new-wheels_09

 

Se vores barnevogne Byg din egen barnevogn Læs mere

Se, om produktet kan fås, på din landespecifikke side på Stokke.com eller ved at kontakte din lokale forhandler.

October 2016