Mødre i hele verden

Mød mødre fra hele verden, som deler deres erfaringer og bedste øjeblikke med deres små børn.

 
At lære din baby at kende og finde ud af, hvilken slags mor du gerne vil være, er en proces. Det er en anderledes men spændende oplevelse at tilpasse sig jeres nye liv sammen. Bare rolig, der er ikke nogen regler. Hver familie og hvert barn er unikt. Du og din baby finder snart ud af, hvad der fungerer bedst for jer. I sidste ende er det mor, der bestemmer.
 

 

SPANIEN

Debi Najera

“Mario og jeg nyder at kigge på hinanden, når vi går rundt i byen. Vi taler og griner sammen, og jeg elsker at kigge på ham! Han ser så afslappet ud i sin Stokke® Scoot, når han kigger på træerne og himlen og lytter til fuglene, der synger. Somme tider er vi bare helt stille, og det er også dejligt. Det, jeg elsker ved denne tid, er, at han lærer så hurtigt. Hvert øjeblik er noget helt særligt. Det er utroligt, hvordan han kommunikerer med os og kan få os til at grine. Han ved ikke, at vi også lærer en masse fra ham hver dag."

Foto: La Nueva Debi, Debi Najera // Blog: lanuevadebi.blogspot.com.es // Instagram: @lanuevadebi // Produktoplysninger: Stokke® Scoot // Style Kit Racing

 

JAPAN

Hiromi Hasegawa Kamada

MomsAroundTheWorld_Japan.jpg

"Vi bor lige uden for Tokyo i Kamakura Sichirigahama omgivet af hav og bjerge. Når vi går tur, holder vi altid øjenkontakt og taler om landskabet. I sommer skal vi på besøg i min mors hjemby på landet og opleve naturen som en familie. Vores lille dreng er kun 10 måneder gammel, så det er hans første besøg der."

Foto: Hiromi // Instagram: @hirohase // Produktoplysninger: Stokke® Scoot

 

USA

Megan Quint

MomsAroundTheWorld_USA.jpg

"Der er så mange ting, jeg gerne ville have vidst, da jeg var gravid! Først og fremmest at alt blot er en fase. Manglen på søvn, det svære ved at amme i starten... alle de små problemer bliver løst efterhånden. Selvom slutresultatet ikke altid var det, man havde forestillet sig. Men helt ærligt ...selvom alle kunne have fortalt mig det, ville jeg alligevel skulle prøve det hele selv for at forstå det! Jeg fandt min mødregruppe, da jeg flyttede fra San Francisco til Los Angeles som nybagt mor. Jeg var meget overrasket over, at der er støtte fra så mange utroligt stærke mødre, hvis du er åben for det.  Jeg har mødtes med mødre fra mødregruppen, hvilket jeg forventede, men jeg har også været sammen med mødre, jeg har mødt online eller bare talt med i parken."

Foto: Megan Quint // Blog: thequintessentialsblog.com // Instagram: @meganquint // Produktoplysninger: Stokke® Crusi // Summer Kit 

 

POLEN

Moniki

MomsAroundTheWorld_Poland.jpg

"Alicia er en dejlig lille pige, som ved nøjagtig, hvad hun gerne vil have. Det meste af tiden taler hun sit søde babysprog. Men hendes yndlingsord er NEJ, og det skaber ofte sjove situationer, at hun opfører sig som beslutningstager. Vi er meget heldige at bo så tæt på et af de største skovdistrikter i Europa, så vi bruger meget tid på at gå tur i parkerne i nærheden og indsnuse den friske luft, beundre naturen eller bare tage en lur."

Foto: Moniki // Blog: livesnapblog.com // Instagram: @livesnapblog // Produktoplysninger: Stokke® Trailz

 

FRANKRIG

Mona Jafarian

MomsAroundTheWorld_France.jpg

"Det, jeg virkelig elsker ved at have et barn på 1 år, er den daglige udvikling. Hver dag er fuld af overraskelser, nye lyde og nye fakter. Hun iagttager, hun lærer, hun efterligner og hun kommunikerer mere og mere med os. Vi elsker især ritualerne ved sengetid. Jeg taler med hende, synger sange og fortæller hende historier, og hun smiler og reagerer, som hun nu kan, indtil hun falder i søvn. Når hun sover, sidder jeg og kigger på hende et par minutter, inden jeg forlader hendes værelse."

Foto: Mona Jafarian // Blog: whenshabbyloveschic.com // Instagram: @WhenShabbyLovesChic // Produktoplysninger: Stokke® Home

September 2016