Find din favorit!

Vi har en Tripp Trapp® farve til alle.

Vi ved, at forældre ønsker at finde de perfekte møbler til deres barn og deres hjem, da det er noget, de vil bruge hver dag mange år fremover. Du vil gerne have noget, dit barn bliver glad for, og som passer til jeres livsstil. Tripp Trapp® kvaliteten og designet holder længe, men det kan også tilpasses din personlige stil.

Du har nu et større udvalg og mere tilbehør end nogensinde før til at gøre denne unikke stol til din helt egen. Mix og match så meget, du har lyst. Vi har virkelig noget til enhver!

 

NATURLIG SKØNHED

TrippTrapp-Colours_2.jpg

NATURAL

Denne træfarve har været en del af vores kollektion, siden vi lancerede stolen i 1970'erne. Den går aldrig af mode og er den mest solgte i verden.

HVIDBEJDSET

Kan du godt lide naturen, men synes den er lidt for rå? Kan du lide hvidt, men vil også gerne se træstrukturen på din Tripp Trapp®? Så er den hvidbejdsede stol noget for dig.

VALNØD

En mørkere træsort til det sofistikerede hjem. Populær i Nord- og Sydamerika.

TrippTrapp-Colours_3_alt.jpg

TrippTrapp-Colours_4.jpg

HAZY GREY

Denne farve går igen i vores nye børnemøbelserie, Stokke® Home. Selvom den har en robust overfladebehandling, skinner træets struktur igennem på en unik måde. Den passer godt både til et moderne råt look og en rustik indretning med det relevante tilbehør.

 

MONOKROM

TrippTrapp-Colours_5.jpg

TrippTrapp-Colours_6.jpg

HVID

Hvor der er noget sort, må der også være noget hvidt. En skandinavisk favorit, fordi vi ved, hvordan vi indfanger lyset på de lange sommerdage.

SORT

Sort er moderne og neutral og uundværlig i en grafisk indretning.

TrippTrapp-Colours_7.jpg

STORM GREY

Storm Grey er stilfuld og nedtonet og inspireret af det skiftende skydække på Norges kyst, hvor vi har vores rødder. I indretningen følger den tendensen ved at være neutral. Gør den lidt sjovere med en af vores farverige puder, og du har det helt rigtige look.

 

STÆRKE FARVER

TrippTrapp-Colours_8.jpg

WHEAT YELLOW

Tripp Trapp® er både et møbel og et børneprodukt, og med denne farve passer den perfekt i køkkenet. Den passer godt til egetræ og står i fin kontrast til farverne blå, pink og orange.

LAVA ORANGE

Denne varme og trendy farve vil gøre dig mere positiv, kreativ og glad.

AQUA BLUE

Aqua Blue er en beroligende farve, som er blevet meget populær blandt både piger og drenge. Den passer til forskellige indretninger, herunder designerkøkkener og en mere farverig retrostil.

SOFT PINK

Vi er ikke bange for pink og har haft den med i kollektionen før. Men den nye pink er en lidt anden nuance, som passer til de nye indretningstendenser.

RØD

Den ultimative farve, som enten kan bruges som en pangfarve i et neutralt hjem eller komplettere din stærke personlighed og indretningsstil.

TrippTrapp-Colours_9.jpg

 
 

Søg på Stokke.com hjemmesiden for dit land eller kontakt din lokale forhandler for at finde ud af, om det ønskede produkt findes.

August 2016