LIVET MED SOFIE

Tripp Trapp® – En moderne klassiker

Ingrid og Bård fik Sofie for to år siden. Hvis de havde vidst, hvor sjovt det var at blive forældre, tror de begge, at de ville have valgt at blive det tidligere.

ModernClassic_IngridBard_3.jpg

- Det har været fantastisk at blive mor. Somme timer tænker jeg over, hvad jeg brugte tiden til, inden jeg fik Sofie. Så sjovt er det at have hende i mit liv, siger Ingrid.

Ingrid, som er skolelærer, bor sammen med Bård, som er salgschef, 
i en lejlighed i bydelen Frogner i Oslo. Deres datter Sofie er to år gammel.

- Det har været meget vigtigt for os at holde fast ved nogle af de ting, vi gjorde, før vi blev forældre, såsom at se vores venner eller workout. Vi arbejder godt sammen som et team, men vi vil også gerne have lidt tid til os selv. Vi vil selvfølgelig gerne lave flere familieaktiviteter end før, og om søndagen er vi oftere på besøg på en gård for at se på dyr end på en cafe i byen, siger Bård og griner.

Man skal give sig selv tid til at omstille sig, når man bliver forældre.

ModernClassic_IngridBard_4.jpg

Parret har været sammen i syv år og skal giftes til sommer. Sofie er en aktiv lille pige, som elsker at lege i lejligheden, og hendes forældre elsker at lege med hende. For dem er livet blevet endnu bedre, efter at de er blevet forældre.

- Hvis vi havde vidst, hvor sjovt det ville være, tror jeg, vi ville have fået et barn meget tidligere, siger Ingrid med et stort smil.

ModernClassic_IngridBard_5frame.jpg

ModernClassic_IngridBard_6frame.jpg

ModernClassic_IngridBard_7frame.jpg

 
Både Ingrid og Bård havde en Tripp Trapp® højstol, da de var børn, og siden de har fået Sofie, har de været meget bevidste om, hvor vigtigt det er at have kvalitetsprodukter, som gør livet nemmere.
 

Hun sidder på Tripp Trapp® stolen til alle måltiderne sammen med os. Det er dejligt. Hun står på den, med vores hjælp, for at se på billeder, eller når hun forsøger at tænde for radioen eller skifte kanal. Det er fantastisk, at stolen vokser med hende.

ModernClassic_IngridBard_8.jpg

ModernClassic_IngridBard_9.jpg

De har stadig Bårds gamle Tripp Trapp® stol og en helt ny, der er pink.

– Da vi fandt ud af, at vi ventede en pige, blev vi enige om også af få en pink stol, fordi resten af indretningen er ret enkel. Det var cool at få en farve, man virkelig lagde mærke til. Det fascinerende ved designklassikere er, at de er lige så moderne i dag, som de var, da vi havde dem som børn.

Tripp Trapp® stolen passer perfekt både i køkkenet og ved spisebordet. Designet er tidløst og enkelt og passer godt til resten af indretningen.

ModernClassic_IngridBard_10.jpg

Skandinaviske ting er blandet med arvestykker i deres lejlighed.

ModernClassic_IngridBard_11.jpg

 
 

- Min bedstemor har broderet puder til os, og gulvtæppet i Sofies værelse er også hendes værk. Og Bårds gamle Tripp Trapp® stol er fuld af minder. Jeg elsker at have ting, som gør mit hjem mere personligt, forklarer Ingrid.

 
 

June 2016