Nyt hus, ny baby

Tripp Trapp®

Mari Ruus (30) og Tom Rainer Thuv (34) er førstegangsforældre og bor i et hus i Oslo. Deres datter Astrid blev født i juni sidste år. Tripp Trapp® stolen er uundværlig, når parret f.eks. skal lave mad, og Astrid sidder i sit Newborn Set og kigger på sine forældre. 

- Det føltes helt naturligt at få en baby på dette tidspunkt i vores liv. Vi har været sammen i otte år og købte dette hus for at få mere plads, så et barn har været med i planerne i et stykke tid, siger Mari. 

Mari arbejder som viceredaktør for et norsk modeblad, og Tom Rainer er art director på et reklamebureau. De er begge fra Bodø, en by i Nordnorge, men de har boet i Oslo det meste af deres voksenliv.

IMG_A-modern-classic_TomMari_family-at-table

IMG_A-modern-classic_TomMari_Astrid-zoom

Vi spiser morgenmad sammen ved bordet, og det er sådan en dejlig tid at kunne dele med hende.

IMG_A-modern-classic_TomMari_TT-interior

Minimalistisk indretning 

De renoverede og indrettede deres hus, mens Mari var gravid, og har gjort det meste selv. De betragter huset som en lille oase i storbyen. 

- Det tog et år at renovere huset, og en stor del foregik under Maris graviditet, samtidig med at vi fik en hundehvalp, siger Tom Rainer, mens han klapper deres søde franske bulldog, der hedder Frøken.

Tom Rainier er hjernen bag løsningerne i huset og har gjort en stor del af arbejdet selv. Indretningen var hovedsageligt Maris domæne. 

- Vi kan lide en ret enkel, minimalistisk og klassisk stil. Jeg elsker marmorbordet, som vi selv har lavet, og selvfølgelig den klassiske Oslo-lampe fra Northern Lighting, forklarer Mari.

Tripp Trapp® stolen er et designikon, man kan have i årevis.

IMG_A-modern-classic_TomMari_Oslo-lamp

Et symbol på barndommen 

Tripp Trapp® stolen har fundet sin naturlige plads i spiseafdelingen, og parret valgte den i sort, så den passer til indretningen, som mest består af krom med masser af grønne planter som kontrast.

- Vi havde begge en Tripp Trapp® stol, da vi var børn. Jeg husker, at den stadig stod ved spisebordet, lang tid efter af min søster og jeg var vokset fra den. Det var svært for min mor at give den væk, da den var et symbol på vores barndom, siger Mari, idet hun tænker tilbage.

IMG_A-modern-classic_TomMari_Astri-Mari-connection

Når jeg laver middagsmad, sidder Astrid i Tripp Trapp® stolen og kigger på mig.

Det er dejligt at kunne være i kontakt med hende hele tiden.

IMG_A-modern-classic_TomMari_Astrid-Tom-cooking

IMG_A-modern-classic_TomMari_4

Tripp Trapp® - et uundværligt hjælpemiddel 

Det var en kombination af forskellige aspekter, der gjorde det nemt at vælge at købe en Tripp Trapp® stol til deres hjem, efter at Astrid var født. 

- Designet og det praktiske aspekt er det bedste ved Tripp Trapp® stolen. Hun sidder i et Newborn Set, når vi laver mad og sidder således sammen med os rundt om spisebordet i stedet for på gulvet. 

Den fungerer som et uundværligt hjælpemiddel, når vi selv skal bruge begge hænder. Jeg tror ikke, jeg ville kunne lave min egen morgenmad, hvis jeg ikke havde den, siger Mari og smiler.

Det er overvældende at blive mor, og det var lidt af et chok i starten.

 Det er virkelig et fuldtidsjob - gange hundrede!

IMG_A-modern-classic_TomMari_Mari-everyday-life

March 2016