En tro ledsager.

Vibeke Ruud (36) og Lars Mangset (36) bor i nærheden af et grønt område i Oslo sammen med deres søn Nikolai og venter endnu en lille søn i år.

For treårige Nikolai er Tripp Trapp® et stykke legetøj, en stol og sommetider en stige. 

Vibeke og Lars har været sammen i 13 år, og de bor nu i den lejlighed i Oslo, hvor Lars boede som barn. Den ligger ideelt lige ved siden af den store St. Hanshaugen park, så deres treårige søn Nikolai har masser af plads at lege på.

I år skal Nikolai være storebror, da Vibeke venter endnu en lille dreng.

- Nikolai er meget spændt på at blive storebror. Han var et ønskebarn ligesom den lille ny, siger Vibeke og klapper sig på maven.

TrippTrapp_A-modern-classic_Vibeke-Lars_1

"Det var fantastisk at blive mor - lidt af et chok i starten, men det bliver bare bedre og bedre."

TrippTrapp_A-modern-classic_Vibeke-Lars_2

TrippTrapp_A-modern-classic_Vibeke-Lars_3

Lars arbejder som IT konsulent, mens Vibeke er Art Director på et modeblad. Deres lejlighed er skandinavisk præget med ting fra hele verden, som parret har samlet på deres rejser gennem årene.

Da de overtog lejligheden fra Lars’ mor, lagde parret nye gulve, malede vægge og rev nogle af væggene ned for at gøre det hele mere åbent. - Jeg føler stadig, at jeg ikke er helt færdig med indretningen, men jeg har besluttet at lade det være en proces, forklarer Vibeke.

"Vi er begge meget engagerede og deler både arbejdet og glæden ved at være mor og far."

TrippTrapp_A-modern-classic_Vibeke-Lars_4

Deres spisebord står i midten af det store køkken, stue og spisestue i åben plan. Ved siden af spisestolene står Tripp Trapp® i naturligt egetræ.

- Det er uden tvivl den pæneste barnestol og det helt naturlige valg for os.

Den er funktionel, og Nikolai bruger den til stort set alt. Han trækker den med ind på sit værelse og på badeværelset, så han kan nå at børste sine tænder og ud i køkkenet, så han kan hjælpe os med at lave mad. Det er ligesom hans stige til at nå op på vores niveau, siger Vibeke og griner.

TrippTrapp_A-modern-classic_Vibeke-Lars_5

TrippTrapp_A-modern-classic_Vibeke-Lars_6

Den tid, de tilbringer omkring spisebordet, er vigtig for den lille familie. 

- Det bedste er at lave mad, der ikke tager nogen tid. At spise middag som en familie er en forældreopgave, hvor barnet skal lære at sige tak og være tålmodig.

Jeg elsker aftensmaden med Lars og Nikolai. Han sidder på sin Tripp Trapp®, og jeg tørrer gulvet omkring ham bagefter, for han spilder meget, griner Vibeke.

TrippTrapp_A-modern-classic_Vibeke-Lars_7

Det bedste ved at have et barn er at lære denne lille nye person at kende.

Det er fantastisk, at han er halvt Lars og halvt Vibeke 
– og det er svært at forestille sig livet, før han blev en del af det.

 

Søg på Stokke.com hjemmesiden for dit land eller kontakt din lokale forhandler for at finde ud af, om det ønskede produkt findes.

April 2016