Hverdagsøjeblikke varer evigt

Familietid rundt om bordet, hvor hverdagsøjeblikke bliver til uvurderlige minder.

Barndommen er fyldt med overraskende hverdagsøjeblikke. For både forældre og børn er det virkelig disse magiske, uventede øjeblikke, som vi husker bedst. De sker så hurtigt, at vi nemt kunne gå glip af dem, hvis vi blinkede. Den tid, vi tilbringer sammen, når vi spiser, griner og fortæller om vores dag, foregår tit omkring spisebordet, hvor hverdagsøjeblikke bliver til uvurderlige minder.

Del dine #tripptrappmoments


Se mer

Tripp Trapp® er designet til dit liv omkring spisebordet, hvor dit barn inddrages i familien og lærer og udvikler sig i jeres selskab. Det intelligente, justerbare design giver bevægelsesfrihed, idet både sæde og fodstøtte kan justeres i højden og i dybden. Når stolen er justeret korrekt, sidder dit barn behageligt og ergonomisk korrekt uanset alder. Hver dag kan du og dit barn sidde lige ved siden af hinanden og måske opleve et særligt øjeblik sammen.

Tripp Trapp® har været vidne til hverdagsøjeblikke siden 1972.


Tripp Trapp® designerens inspiration kom fra at se på hans egen søn Tor, der var vokset ud af sin traditionelle højstol, men stadig var alt for lille til en voksen stol.

Design af Peter Opsvik.The chair that grows with the child.
From birth.

Del dine #tripptrappmoments