Kvinde med børn, der sidder på Tripp Trapp stole ved spisebordet

Vores filosofi.

Vores indsats er altid i barnets bedste interesse og hjælper forældre med at give deres børn den bedste start i livet.


Vores designere er dybt engageret i at skabe produkter, som bringer børn tættere på deres forældre, herunder høje og justerbare barnevogne og en alsidig kollektion af ergonomiske siddeløsninger. Det gør vi af én vigtig grund, nemlig at nærhed er afgørende for dit barns sunde udvikling og trivsel.


 

Nærhed giver mod til at prøve noget nyt og dermed udvikle sig

Nærhed er basis for at skabe tætte bånd og tilknytning, hvilket bidrager til, at dit barn føler sig tryg og elsket. Det hjælper deres udvikling og lærring ved at muligøre interaktion, stimulering og spejlning. Børn lærer ved at kigge på dig og efterligne dine ansigtsudtryk, bevægelser og lyde. Disse oplevelser hjælper børn med at forstå sig selv og verden omkring dem. Følelsen af tryghed, som nærhed giver små børn, giver selvsikkerhed og bidrager til at opbygge et sundt fundament for læring igennem hele livet.

Kvinde holder en baby

Uovertruffen komfort og kvalitet 

Stokkes menneskefokuserede tilgang til design sikrer exceptionel ergonomi og uovertruffen komfort. Vores kerneprodukter udvikler sig med dit barn og kan tilpasses efter deres størrelse. Det betyder, at dit barn sidder behageligt uanset alder. Vi insisterer på kun at bruge materialer af højeste kvalitet af hensyn til sikkerhed og holdbarhed. Vores produkter holder længe og har et klassisk design, som ikke går af mode. 

Baby smiler i en Stokke Sleepi seng

Vores løfte til dig

Vi vil aldrig gå på kompromis med at gøre det, der er bedst for dit barn. Vi prioriterer altid sikkerhed, bæredygtighed og støtte til dit barns udvikling højt. Vi udfordrer traditionel tænkning og bestræber os hele tiden på at lave smarte og stilfulde produkter, som opfylder din families behov og passer til dit hjem og din livsstil.

Børn leger i Stokke Sleepi Junior senge