Etik og miljø

Stokke

  Etik og miljø


  Vi bekymrer os alle om miljøet, og hvordan vi påvirker det. I nutidens moderne verden betyder det at passe på vores børn meget mere end blot at give dem tryghed, komfort og beskyttelse. At passe på vores børn betyder også at passe på den planet, som de skal arve. Igennem hele virksomhedens historie har vi gjort os umage og bestræbt os på at bruge miljøvenlige og bionedbrydelige materialer. Vi stræber fortsat efter at skabe innovative produkter, som giver dig den sikkerhed og sindsro, som kun Stokke produkter kan. Vi udvikler og undersøger løbende nye energibesparende produktionsteknikker og brændstofbesparende forsendelses- og distributionsmetoder. Det vil bidrage til at bevare vores planet ikke kun for vores børn men for kommende generationer.


  Lang levetid
  Måske er levetid det emne, man har diskuteret mindst i forbindelse med produkters miljøpåvirkning. Det kan være, fordi det er noget af det sværeste at opnå i noget produkt.  Hos Stokke skaber vi produkter, som er designet til at holde hele livet. Høje produktionsstandarder, holdbare og robuste materialer, fleksibilitet og tilpasningsmuligheder samt tidløse design sikrer alle vores produkter en lang levetid.


  Transport
  CO2 udledninger og brændstofforbrug påvirker vores miljø på en måde, som vi først nu er begyndt at forstå. Hos Stokke transporteres alle vores produkter via moderne og effektive logistikkanaler. Baseret på centralvarelagre og princippet om at flytte store varemængder ad gangen kan vi aktivt reducere transportpriser og -hyppighed og derved reducere udledningen.


  Virksomhedsetik
  Hos Stokke holder vi aktivt opsyn med ethvert aspekt af råmaterialeudvikling, produktion og distribution for alle vores produkter. Enhver leverandør, forretningspartner og deltager i vores værdikæde skriver under på en aftale om et adfærdskodeks, der beskriver vores fælles ansvar for at sikre ordentlige arbejdsforhold, løn og produktionsmetoder. Som medlem af EIH, Initiativ for Etisk Handel, i Norge er Stokke fortaler for etisk handelspraksis.


  En vision, en mission, et mål
  Vi har forpligtet os til at skabe produkter af høj kvalitet, der er designet ikke kun til dig og dit barn, men til dine børns børn og til kommende generationer. I vores bestræbelser på hele tiden af bryde grænser med hensyn til innovation, produktion og logistik har vi forpligtet os til at sikre tryghed for jeres børn og til at beskytte og bevare jeres børns miljø. Det et ikke kun vores overbevisning hos Stokke - det er vores vision, vores mission og vores mål.


  Vi mener, at vi ved at arbejde sammen med dig, med førende videnskabsfolk, virksomheder og regeringer kan opnå vores mål.