Mødre i hele verden

Mød mødre fra hele verden, som deler deres erfaringer og bedste øjeblikke med deres små børn.

Mødre i hele verden

vores første flagship-butikker

Stokke® åbner sine egne flagship-butikker for at opfylde vores ambition om at blive det førende globale brand af kvalitetsprodukter til børn.

vores første flagship-butikker

Tip til sikre bilture med din baby

Som forældre vil I gerne have, at jeres barn rejser så sikkert som muligt i bilen. At vælge den rigtige autostol er første skridt på vejen. Men der er også flere andre ting, du som forælder kan gøre for at sikre dine børn. Nedenfor er BeSafe's bedste tip til en sikker tur. BeSafe® er en anerkendt norsk producent af autostole, der har sørget for øget sikkerhed i Skandinavien siden 1963.

Tip til sikre bilture med din baby

Vores designfilosofi

Fra starten i 1932 i et lille værksted i Sunnmørsalpene i Norge til nu at skabe de mest ikoniske produkter til børn fortsætter Stokke sin stolte tradition baseret på kvalitet, godt håndværk og innovation.

Vores designfilosofi

Vores historie

Fra fremstilling af møbler til dit hjem til fremstilling af produkter, der gør samværet mellem børn og forældre endnu bedre.

Vores historie

Rejsetid

At holde fri sammen giver jer tid til at være en familie, nyde hinandens selskab og opdage nye ting. Men enhver, der har rejst med små børn, ved, at turen kan være lidt af en udfordring.

Rejsetid