Stokke
Stokke
Product ID: 449300
DKK 1.999,00
Stokke® iZi Go™ Modular ISOFix Base by BeSafe®

Stokke® iZi Go Modular ISOFix Base by BeSafe®

  • Stokke® iZi Go Modular™ by BeSafe, ISOFix base.

  • Easy and secure to attach to the car by locking the base into two anchorage points in the back of the car's seat
  • A safety indicator signal when the child car seat is correctly installed in the ISOfix base
  • No need to use the car's own seat belts
På lager
DKK 1.999,00 1999.0
DKK 1.999,00 1999.0

Stokke® iZi Go Modular ISOFix Base by BeSafe® er et semiuniverselt barnestolssystem, som gør det muligt hurtigt og nemt at installere din Stokke® iZi Go Modular by BeSafe® autostol i en bil uden at skulle bruge bilens sikkerhedsseler.

Stokke® iZi Go Modular ISOFix Base by BeSafe® er nem at montere sikkert i din bil, idet den låses fast i de to beslag bag på bilsædet.
Et højdejusterbart ben, der står på bilens gulv, giver stabilitet, begrænser autostolens bevægelse og absorberer stødet mellem gulv og stol i tilfælde af en ulykke.

Brugervenlig
Når ISOfix basen er installeret i bilen, klikker du ganske enkelt autostolen på plads.
En sikkerhedsindikator lyser, når autostolen er korrekt installeret i ISOfix basen.
Du fjerner autostolen ved at trække i udløsningshåndtaget.
Stokke® iZi Go Modular by BeSafe® austostolen kan sættes direkte på alle Stokke® barnevogne, så overgangen fra bil til barnevogn er så nem som muligt!

Liste over godkendte biler
En komplet liste over godkendte biler til iZi Go Modular ISOFix Base by BeSafe® kan downloades nedenfor under afsnittet 'Brugervejledning'.
Bemærk, at listen over godkendte bilmodeller kun omfatter biler, hvor ISOfix basen rent teknisk kan installeres, fordi der er monteret godkendte ISOfix beslag.
På grund af forskelle i sædets hældning i de forskellige bilmodeller, og fordi ISOfix beslagene er monteret meget lavt i nogle bilmodeller, opfordrer vi alle kunder til at prøve Stokke® iZi Go Modular by BeSafe® i den relevante bil inden køb. En sådan test inden køb bør foretages med barnet i autostolen for at sikre, at barnet sidder behageligt i netop din bil.