Tag et lille stykke af naturen med hjem med en
Tripp Trapp® Ash Limited Edition!

Oplev det smukke og smarte skandinaviske design, når det er bedst, med vores prisvindende Tripp Trapp® stol i en limited edition fremstillet af asketræ.Noget helt for sig selv

Asketræ er valgt på grund af dets kvalitet og smukke udseende med tætte de årringe i forskellige størrelser i svage og dybe farvetoner. Denne marmoreffekt skaber et unikt mønster på hver stol og sikrer, at denne limited edition er helt speciel. For at fremhæve det spændende mønster i asketræet er Tripp Trapp® Ash Limited Edition stolene behandlet med en sofistikeret mat lak i en trendy farve kaldet taupe. Taupe er en designfavorit og en perfekt blanding af grå og brun, hvilket gør den til en moderne klassiker og alsidig nok til at passe ind i enhver indretning.

Asketræ

Tripp Trapp® Ash Limited Edition stolene er behandlet med en sofistikeret mat lak i en trendy farve kaldet taupe.

De tætsiddende årringe i asketræet har mange størrelser i både svage og dybe farvetoner.

X

For første gang fås vores ikoniske Tripp Trapp®i asketræ med fine årer og en sofistikeret overfladebehandling i farven taupe.

Få din Tripp Trapp® Ash indgraveret

Gør lidt ekstra ud af det, så dit barn ved, at denne limited edition stol er lavet netop til ham eller hende, og benyt muligheden for at få lavet en indgravering.

Stolen der vokser med barnet.™ En stol for livet.