Productkwaliteit en veiligheid van het kind hebben de hoogste prioriteit bij Stokke®. Onze producten worden met de grootste zorg ontwikkeld en voldoen aan geldende internationale veiligheidsnormen voor baby- en kinderproducten.

Alle houten componenten van de Stokke® Care™ commode worden van gecultiveerd beukenhout gemaakt, wat het sterk, solide en duurzaam maakt. Bescherming van ons milieu vinden wij belangrijk bij Stokke® en daarom wordt het hout dat wij voor onze producten gebruiken uitsluitend op verantwoorde wijze, uit Europese bosbestanden, betrokken en verwerkt.

De lakken die gebruikt worden voor de Stokke® Care™ commode voldoen aan de geldende Europese veiligheidsnorm EN 71 - 3 (""European Standard, Safety for toys, Migration of certain elements/Toxic Heavy Metals""). Daarnaast is de lak volledig vrij van formaldehyde.

Alle Stokke® textielen in de Kinderkamer-categorie zijn goedgekeurd door de International Oeko-Tex Association en gecertificeerd volgens de Oeko-Tex Standard 100, Class 1, wat betekent dat ze gegarandeerd vrij zijn van schadelijke stoffen.