In het belang van je kind

Het belang van het kind staat bij ons altijd voorop. Al onze producten hebben één doel: het stimuleren van de ontwikkeling van kinderen en het versterken van de verbondenheid met hun familie.

Gezin tijdens een wandeling

Doelbewust design

Onze designers creëren niet alleen producten die uiterst comfortabel zijn en makkelijk in gebruik, maar die tegelijk ook kinderen dichter bij hun ouders brengen. Nabijheid versterkt de onderlinge band. Geef je kinderen verbondenheid, veiligheid en liefde. Dan leren ze zelfredzaam en zelfverzekerd door het leven te gaan.

Moeder met kind

Wij maken duurzame producten

Oog hebben voor kinderen betekent oog hebben voor de wereld. Bij alles wat we doen, staat duurzaamheid voorop. Hoogwaardige, duurzame materialen en meegroei-functionaliteit komen samen in een tijdloos design. Daardoor gaan al onze producten heel lang mee; soms zelfs generaties lang.

Tripp Trapp stoelen

Geschiedenis

Stokke's lange geschiedenis van design en innovatie begon bijna negen decennia geleden, in 1932, aan de westkust van Noorwegen. De kernwaarden van Stokke zijn diep geworteld in het Scandinavische erfgoed, evenals onze toewijding aan vakmanschap en kwaliteit.

De geschiedenis van Stokke