Ontdek onze kinderwagens

Stokke introduceert een collectie van veilige, stijlvolle en innovatieve kinderwagens voor ieder moment

Bekijk meer

Geniet van het oogcontact en interactie tussen jou en je baby – terwijl je samen de wereld ontdekken. Als pionieren hebben we de eerste kinderwagen ontwikkeld, waarvan het zitje in hoogte verstelbaar is, dit stimuleert de interactie tussen ouder en kind. Iedere kinderwagen heeft een doordachte ergonomie en twee rijrichtingen; met het gezichtje naar de ouder en met het gezichtje naar voren gericht, voor de natuurlijke nieuwsgierigheid of een heerlijk lachend gezichtje. Met twee rijrichtingen, een 5-punts veiligheidstuigje, verstelbare voetsteun en duwstang past de kinderwagen altijd bij jou en de behoefte van je opgroeiende kindje. Geschikt vanaf de geboorte met een comfortabele ruime reiswieg, luxe en zachte bekleding van de seat en zelfs een duo-oplossing voor twee kindjes. Zoek je een luxe, all-terrain of juist compacte Stokke kinderwagen? Ze hebben allemaal een geweldige wendbaarheid. Stokke kinderwagens kunnen gebruikt worden met Stokke autostoelen.

Stokke introduceert een collectie van veilige, stijlvolle en innovatieve kinderwagens voor ieder moment

Geniet van het oogcontact en interactie tussen jou en je baby – terwijl je samen de wereld ontdekken. Als pionieren hebben we de eerste kinderwagen ontwikkeld, waarvan het zitje in hoogte verstelbaar is, dit stimuleert de interactie tussen ouder en kind. Iedere kinderwagen heeft een doordachte ergonomie en twee rijrichtingen; met het gezichtje naar de ouder en met het gezichtje naar voren gericht, voor de natuurlijke nieuwsgierigheid of een heerlijk lachend gezichtje.
Met twee rijrichtingen, een 5-punts veiligheidstuigje, verstelbare voetsteun en duwstang past de kinderwagen altijd bij jou en de behoefte van je opgroeiende kindje. Geschikt vanaf de geboorte met een comfortabele ruime reiswieg, luxe en zachte bekleding van de seat en zelfs een duo-oplossing voor twee kindjes. Zoek je een luxe, all-terrain of juist compacte Stokke kinderwagen? Ze hebben allemaal een geweldige wendbaarheid. Stokke kinderwagens kunnen gebruikt worden met Stokke autostoelen.

The ultimate Connection stroller

Stokke ® Xplory ®

  • De hoogste zitpositie voor je kindje
  • Bijzonder gemakkelijk te manoeuvreren

The smart Urban stroller

Stokke ® Scoot

  • Twee rijrichtingen en een slaap- en ruststand
  • Compact in te vouwen

The flexible Comfort stroller

Stokke ® Crusi

  • Comfortabel en veilig
  • Duo oplossing

The versatile All Terrain stroller

Stokke ® Trailz

  • Grote luchtbanden
  • Ruime waterdichte boodschappenmand
  • Comfortabel en veilig