Stokke
Stokke
Product ID: 449300
€ 249,00
Stokke® iZi Go™ Modular ISOFix Base van BeSafe®

Stokke® iZi Go Modular ISOFix Base van BeSafe®

  • Stokke® iZi Go Modular™ by BeSafe, ISOFix base.

  • Easy and secure to attach to the car by locking the base into two anchorage points in the back of the car's seat
  • A safety indicator signal when the child car seat is correctly installed in the ISOfix base
  • No need to use the car's own seat belts
Op voorraad
€ 249,00 249.0
€ 249,00 249.0

De Stokke® iZi Go Modular ISOFix Base van BeSafe is een semi-universeel veiligheidssysteem voor autostoelen. Je plaatst de Stokke® iZi Go Modular van BeSafe® autostoel eenvoudig en veilig in de auto zonder het gebruik van autogordels.

De Stokke® iZi Go Modular ISOFix Base by BeSafe® bevestig je gemakkelijk en veilig. Je klikt de base in de stoelverankering.
De in hoogte verstelbare afsteunpoot zorgt voor stabiliteit van de autostoel. De afsteunpoot beperkt het draaien van de autostoel. Bij een botsing worden de krachten verdeeld tussen de vloer en de ISOFix Base.

Gebruiksvriendelijk
Als de ISOFix Base is geïnstalleerd in de auto, dan klik je eenvoudig het autostoeltje vast.
Een indicator geeft aan of de autostoel goed is vastgeklikt.
Je klikt de autostoel heel gemakkelijk uit de auto.
De Stokke® iZi Go Modular by BeSafe® autostoel past op alle Stokke® kinderwagens. Met de ISOfix base is de overgang tussen auto en kinderwagen een fluitje van een cent.

Lijst van auto’s met Isofix
Bekijk de complete lijst van auto’s die geschikt zijn voor de iZi Go Modular ISOFix Base by BeSafe®. Download hieronder de lijst, deze staat onder de gebruiksaanwijzingen.
Omdat alle auto’s anders zijn, raden we je aan om de Stokke® iZi Go Modular by BeSafe® met de ISOfix base te testen voor de aankoop. Als je gaat testen, doe dit dan met je kindje in de autostoel, dan weet je zeker dat je kindje comfortabel zit in jouw auto.