Girl with cubes
 
 
Se vores kategorier
Højstole
Vi tilbyder en kollektion af prisvindende højstole, der er designet til at bringe dit barn ind i hjertet af familien for at knytte bånd og udvikle sig sammen med dig. De tilbyder hver især komfort med ergonomiske funktioner, der giver en positiv siddeoplevelse fra starten
Børneværelse
Stokke tilbyder et komplet sortiment af møbler, tekstiler og tilbehør af høj kvalitet til at skabe dit drømmebørneværelse. Vores kollektion har et innovativt skandinavisk design, der vokser med barnet og er skabt til at holde i mange år.
Leg og lær
Selvfølgelig er det rigtig sjovt at lege og spille spil. Men i al hemmelighed er det også en fantastisk mulighed for at lære. Uanset om de bygger med klodser, tegner eller udtænker dinosaurdramaer, giver legebordet børn mulighed for at udforske verden med både hænder og hjerne.
Badetid
Gør badetid til plasketid med vores kollektion af badekar, badestativer og tilbehør. Oplev Stokke® Flexi Bath® - let, kompakt og sammenfoldeligt og perfekt til rejser. Vælg mellem to størrelser, der passer til dine behov.
Barnevogne
Se hele Stokkes sortiment af sikre, stilfulde og innovative barnevogne. Uanset om du foretrækker en luksus-, terræn- eller en kompakt barnevogn, er alle Stokke barnevogne ergonomisk udtænkt, nemme at manøvrere og har fleksible forud- og bagudvendte siddeløsninger.
Rejse
Rejser du med børn? Stokke® har løsningen med vores kollektion af rejsetasker og kufferter til børn. Fra rygsække, der kan udvides, til barnevognstasker – der er noget til enhver rejse i vores velkendte skandinaviske stil.