Oplysninger om sikkerhed og tilbagekaldelse

Kundeservice

Oplysninger om sikkerhed og tilbagekaldelse

Hos Stokke er sikkerhed og velvære for de børn, som bruger vores produkter, vores højeste prioritet. For at sikre denne standard afprøver og forbedrer vi løbende vores produkter. Desværre kan der opstå fejl i design- og produktionsprocessen.

Se venligst sidemenuen for evt. meddelelser eller tilbagekaldelser fra Stokke. Hvis du har spørgsmål om et nuværende eller tidligere tilbagekaldt produkt, bedes du kontakte vores kundeserviceteam for yderligere oplysninger eller assistance.

Stokke® Steps™ Bouncer and Stokke® Steps™ Newborn Set

VIGTIG SIKKERHEDSMEDDELELSE

Stokke AS annoncerer en tilbagekaldelse af Stokke® Steps™ Bouncer og Stokke® Steps™ Newborn Set som er produceret i perioden mellem februar 2014 og den 21. december 2018. Læs mere.  

 


 

Stokke® Tripp Trapp® Newborn Set Update

Stokke® Tripp Trapp™ Newborn Set Update

 

VIGTIG SIKKERHEDSMEDDELELSE

Stokke AS annoncerer produktopgradering af Stokke® Tripp Trapp™ Newborn Set produceret fra august 2018 til marts 2019. Læs mere

 


 

Stokke® Trailz™ opdatering

September 2019

I december 2014 tilbagekaldte Stokke stellet til Stokke® Trailz™. På det tidspunkt havde et begrænset antal kunder indberettet, at håndtagssamlingen på Stokke® Trailz™ kunne knække under brug, hvilket potentielt kunne forårsage et fald. Der er ikke indberettet nogen skader i forbindelse med dette problem.

Stellet blev udskiftet i vinteren 2014/2015. Siden da har der ikke været yderligere indberetninger. Hvis du stadig har et Stokke® Trailz™ stel fra før december 2014, som ikke er blevet opgraderet af Stokke, bedes du kontakte din lokale forhandler.

Husk at registrere din Stokke® Trailz™ til forlænget garanti i vores database på Stokke.com.

Udover andre fordele giver det os mulighed for at sende dig vigtige sikkerhedsopdateringer, hvis det er påkrævet.