I barnets bedste interesse

Vores indsats er altid i barnets bedste interesse. Alle vores produkter har et fælles formål, nemlig at fremme barnets udvikling og styrke båndet mellem forældre og børn.

Familie på spadseretur

Design med et formål

Vores designere skaber produkter, som bringer børn tættere på deres forældre, men de har også fokus på fremragende funktionalitet for øget komfort og brugervenlighed. Nærhed skaber tilknytning. Børn har brug for denne tilknytning for at føle sig trygge og elsket, så de kan blive selvhjulpne og selvsikre igennem hele livet.

Mor og barn

Fremstiller produkter, der holder

At passe på vores børn betyder også at passe på vores planet. Bæredygtige løsninger er kernen i alt, hvad vi gør. Høj kvalitet, holdbare materialer, fleksibilitet og tilpasningsmuligheder samt tidløst design sikrer, at alle vores produkter har en lang levetid - nogle af dem holder gennem flere generationer.

Tripp Trapp stole

Historie

Stokkes tradition for design og innovation startede for mere end firs år siden i 1932 på Norges vestkyst. Stokkes værdier er dybt forankret i vores skandinaviske rødder og vores ønske om at levere kvalitet og godt håndværk.

Stokkes historie