Levering og returret

Kundeservice

Forsendelsespolitik

Stokke®s forsendelsespolitik gælder kun de ordrer, der afgives på Stokke.com. Bemærk venligst, at Stokke® kun kan acceptere returnering af varer, der er købt på vores website. Produkter, der er købt hos en anden forhandler, skal returneres til denne forhandler.

Hvis du har afgivet en ordre hos en af vores autoriserede Stokke® forhandlere, bedes du kontakte forhandleren for yderligere oplysninger.

Forsendelsesmetoder:

Stokke® samarbejder med en række forsendelsesvirksomheder som UPS, DHL, DPD, PostNord m.fl. For at give dig den bedste service forbeholder Stokke® sig retten til at vælge den forsendelsesvirksomhed, som er mest velegnet til at håndtere din ordre. Valg af forsendelsesvirksomhed afhænger af din region og af ordrestørrelse. Du kan se den specifikke leveringstid for dit land, hvis du klikker på knappen ved siden af leveringsmetode ved bestilling. Generelt er forsendelsestiden 2-5 arbejdsdage afhængigt af, hvor i Europa ordren skal leveres.

Ordrer afsendes på hverdage, mandag til fredag, med undtagelse af ferie- og helligdage. Bemærk venligst at vejret, julesæsonen og sommerferie kan forsinke forsendelsen af din ordre.

 

Forsendelsesgebyrer:

Ordre i alt

Standardlevering

Kr. 0 - 998,99
Kr. 999 +

Kr. 99
Fri fragt

 

For Stokke® ordrer med en værdi på over 999 kr. er forsendelsen gratis.

Forsendelsesdestinationer:

Stokke® sender i øjeblikket varer til:

 

Østrig
Belgien
Bulgarien
Kroatien
Tjekkiet
Danmark
Estland
Finland
Frankrig
Tyskland
Ungarn
Irland
Italien
Letland

Litauen
Luxemborg
Holland
Norge
Polen
Portugal
Rumænien
Slovakiet
Slovenien
Spanien
Sverige
Schweiz
Storbritannien

Ingen forsendelse:

Stokke® leverer ikke til følgende destinationer:

Ålandsøerne
Andorra
De Kanariske Øer
Kanaløerne
Ceuta
De Hollandske Antiller
Færøerne
De Franske Oversøiske Departementer, Regioner og Territorier. Ny Kaledonien og Cityssimo
Gibraltar
Grønland
Lichtenstein
Melilla
Mount Athos
San Marino
Svalbard
Vatikanstaten
Helgoland

 

Ordreændring/annullering

Desværre er det ikke længere muligt at annullere en allerede indsendt ordre. Hvis du vil annullere din ordre, har du følgende muligheder:

 • Du kan se vores returvare politik ved at besøg "Levering og returret" for at få vejledning i, hvordan du fortsætter.
 • Du kan nægte at acceptere en levering af din fulde ordre, når den ankommer. Din komplette ordre returneres derefter til afsenderen. Så snart dit produkt ankommer til vores lager, finder refusionen sted. Bemærk, at dette kun er muligt, hvis du nægter at acceptere den komplette ordre. Du kan derefter placere en ny ordre på stokke.com som sædvanligt.

 

Returvarer

Hvis du af en eller anden grund ønsker at returnere det, du har købt hos Stokke.com, kan du nemt gøre det inden for 30 dage fra levering.
Hvis din vare er blevet beskadiget under levering, der mangler dele, eller du har modtaget en forkert vare, bedes du kontakte Stokke® Kundeservice via vores website www.stokke.com for at få assistance.
Stokke® skal omgående informeres om forkerte varer eller varer, der er beskadiget under forsendelsen, og ikke senere end 14 dage efter levering for at tilbagebetaling kan finde sted.

Hvilke varer kan returneres?

Stokke.com kan kun acceptere returnering af varer, der er købt på vores website. Varer, der er købt hos en anden forhandler, vil ikke blive accepteret.
Personaliserede varer kan ikke returneres.
Alle returnerede varer skal være:

 • I ubrugt tilstand
 • I original emballage
 • Indeholde alle dele, tilbehør, manualer osv.
 • Kampagne- og bonusvarer Alle produkter (både defekte og ikke-defekte) skal returneres i ubrugt stand i den originale indpakning inklusive manualer og enhver anden vare eller tilbehør leveret af producenten. Hvis købet omfatter en gave eller en kampagne- eller bonusvare, skal den også returneres, for at betaling kan refunderes.

Vigtig information gældende din returnering

 • Returnering er gratis for dig.
 • Klik her for at oprette din returetiket.
 • Følg disse instruktioner på din returetiket.
 • Bemærk at vi beholder forsendelsesgebyret, selvom du returnerer pakken.
 • Tøv ikke med at kontakte vores Stokke kundeservice, hvis du har spørgsmål.
 • Kampagne- og bonusvarer Alle produkter (både defekte og ikke-defekte) skal returneres i ubrugt stand i den originale indpakning inklusive manualer og enhver anden vare eller tilbehør leveret af producenten. Hvis købet omfatter en gave eller en kampagne- eller bonusvare, skal den også returneres, for at betaling kan refunderes.

Hvilke returvarer kan ikke refunderes?

 • Der vil ikke blive foretaget tilbagebetaling for varer, hvor der mangler: komponenter, dele, oprindelig æske, emballage pakning, indhold, tilbehør og/eller manualer.
 • Varer, der returneres 30 dage, efter de er modtaget, vil ikke blive refunderet.
 • Personaliserede varer kan ikke returneres eller refunderes.