Børns udvikling
Sammen gennem det hele
Rollen som forælder eller omsorgsperson kunne ikke være vigtigere for et barns udvikling – vi sørger altid for at muliggøre samvær – ved at skabe produkter, der giver jer mulighed for at mødes i øjenhøjde.
"Hvert eneste øjeblik sammen er et vindue til læring og udvikling."
Johanne Smith-Nielsen, Lektor Ph.D., Klinisk Psykolog, Københavns Universitet
Sammen gennem det hele
Kommunikation og tryghed 
Børn lærer at navigere og forstå deres verden ved at se den gennem deres forældres øjne. De fortolker ansigtsudtryk og lyde fra forældre og omsorgspersoner, så de lærer at reagere på en given situation. Et blik fra dig kan hjælpe et barn med at beslutte, om noget er sikkert eller ej, og hvordan man skal reagere ud fra det blik.
Sammen gennem det hele
Sammen gennem det hele
Mød hinanden i øjenhøjde
Uanset om du tilbringer tid i stuen, leger på børneværelset eller går en tur: Vi sørger altid for at muliggøre samvær mellem dig og dit barn ved at skabe produkter, der giver jer mulighed for at mødes i øjenhøjde og knytte bånd gennem hele jeres hverdag sammen.
Mød hinanden i øjenhøjde
Få bedre kontakt
Vores Stokke® Tripp Trapp® stol
Tripp Trapp® stolen
Vi vil gerne støtte op om nærvær og samvær mellem forældre og børn: Tripp Trapp® stolen bringer dit barn med til bords – lige i hjertet af familien – for at lære, vokse og udvikle sig sammen med dig.
Vores Stokke Xplory X barnevogn
Vores Stokke Xplory X barnevogn
Vores multifunktionelle Stokke® Xplory® X barnevogn har en høj siddehøjde, så I kan knytte bånd. Dit barn er placeret i øjenhøjde og er derfor tættere på dig, hvilket fremmer en stærk tilknytning under jeres regelmæssige udflugter.
Vores Stokke® Sleepi™
Vores Stokke® Sleepi™
Din babys seng er hjertet på børneværelset. Stokke® Sleepi™ er smuk, funktionel og sikker for dit barn. Den kan udvides, så den passer til dit barns behov fra fødslen og op til 6 år, så dit barn kan nyde sin seng gennem hele barndommen.
Den ikoniske Tripp Trapp® stol giver børn og voksne mulighed for at sidde i øjenhøjde og knytte bånd.
X
Bæredygtighed hos Stokke®
På vej mod en bedre fremtid: Bæredygtighed er den styrende hånd, der viser vejen, når det drejer sig om, hvordan vi producerer og designer. 
Få inspiration til at knytte bånd