Børns udvikling
Sikkerhed frem for alt
Børn skal ikke udsættes for skader, men være frie til at hvile, lære og være nysgerrige. Det er først, når børn føler sig trygge, at de bliver nysgerrige og vil udforske verden.

Når et barn ved, at du er her for mig, og du passer på mig. Hvis jeg kigger på dig, vil du være der", motiveres det til at udforske mere.

Johanne Smith-Nielsen. Lektor Ph.D., Klinisk Psykolog, Københavns Universitet
Sikkerhed frem for alt
Opmuntrer til nysgerrighed
Enhver diskussion om produktudvikling begynder og slutter med sikkerhed. Beskyttelse kommer før fremgang. Vi ønsker at skabe en verden, hvor børn vokser op i tryghed. Derfor må de ikke udsættes for skader, men være frie til at hvile, lære og være nysgerrige.
Sikkerhed frem for alt
Sikkerhed frem for alt
Basis for at udforske
Det er først, når børn føler sig trygge, at de bliver nysgerrige og føler sig parat til at prøve nye ting. Vores mission er at sørge for, at dit barn altid føler sig tryg – så det kan eksperimentere og udforske, og du ikke behøver at være bekymret.
Basis for at udforske
Sikkerhed frem for alt
Vores Stokke® Sleepi™
Vores Stokke® Sleepi™
Vores Stokke® Sleepi™ seng er et sikkert sted at sove og hvile sig. Det stabile stel og den åndbare, men samtidig faste madras opfylder de højeste sikkerhedsstandarder. Med mere end 20 års erfaring er denne seng afprøvet, testet og betroet.
Vores Stokke® Flexi Bath®
Vores Stokke® Flexi Bath®
Vores Stokke® Flexi Bath® var fremstillet med sikkerhed for øje: Den skridsikre bund og varmefølsomme prop motiverer til flere fælles øjeblikke i badet. Den prisbelønnede Newborn Support giver en optimal ergonomisk stilling – og du kan bruge den fra fødslen.
Vores Stokke® Limas™ bæresele
Vores Stokke® Limas™ bæresele
Sikker fra fødslen: Vores Stokke® Limas™ bæresele kan bruges til nyfødte ved ganske enkelt at reducere højden på rygstykket. Vores bæresele er anbefalet af International Hip Dysplasia Institute og sørger for, at dit barn sidder sikkert, samtidig med at den sørger for, at barnet sidder i frøstilling.
Vores Stokke® Sleepi™ er et sikkert sted at hvile sig – og en mulighed for at knytte bånd og føle sig tryg og elsket under opvæksten.
X
Bæredygtighed hos Stokke®
På vej mod en bedre fremtid: Bæredygtighed er den styrende hånd, der viser vejen, når det drejer sig om, hvordan vi producerer og designer. 
Vær nysgerrig og sikker