STOKKE® XPLORY® X WINTER KIT

HOLDER DIG OG DIN BABY VARM

Du vil stadig gerne ud, selvom du har et barn. Derfor har vi designet sæsonens uundværlige overtøj... til din barnevogn. Det er både funktionelt og smukt og holder din baby varm og beskyttet, når I går tur i det kølige vejr sammen.
Individuel stil

Hvilken farve er du?

Alle har en farve, der udtrykker deres personlige stil. Derfor tilbyder vores inspirerede kollektion alt fra farvestrålende og cool til   klassisk og chik. Hvilken er din favorit?

Stel i mat guld
Signature udgaven har samme høje æstetik som den originale Xplory® barnevogn, men vognen er helt sort med et luksuriøst stel i mat guld.
Recirkuleret stof
Garnet i vognens tekstiler er fra 100 % genanvendte materialer og fremstillet af We aRe SpinDye®.
Sort pusletaske
Nyt tilbehør, inklusive en sofistikeret sort pusletaske, giver mødre over hele verden mulighed for at udleve deres ønsker om stil.
Guldlogotryk
Signature har gyldne logoer på en markant sort kaleche for en stilfuld, men diskret finish.
Ny Signature Edition
Hvorfor Signature? Fordi den er helt unik, ligesom dig og dit barn. Denne luksusvogn fås med  et iøjnefaldende guldchassis og et specialdesignet print, der passer til næsten enhver smag.
Køb den nu

Designerne har lavet en ny pusletaske
Få mere at vide om farvningsprocessen.
Se effekten af stoffer produceret af We aRe SpinDye®.
Flotte farver. Miljøvenlig farveproces
We aRe SpinDye® tilbyder de mest bæredygtige polyestergarner og -stoffer i mode- og tøjbranchen. Vores let tilgængelige farvningsproces er certificeret og fuldt transparent og leverer tekstiler af høj kvalitet med fremragende farveægthed, der holder.
Stokke® Xplory® X Signature pusletaske
En sofistikeret sort pusletaske gør det muligt for mødre over hele verden at udleve deres ønsker om stil – selv når de går tur med deres baby.
Læs mere
We aRe SpinDye® proces
 
Samvær
Unikt design bringer dig og dit barn tættere på hinanden
Findes der nogen bedre måde at knytte bånd til hinanden på end at gå en tur? At udforske sammen stimulerer sanserne, vækker nysgerrighed og giver dig og dit barn mulighed for at opdage verden omkring jer. Gå, tal, skab kontakt,og knyt bånd!
Levetid

Designet til at vokse med dit barn.   

Stokke® Xplory® X kan bruges til nyfødte og børn op til 22 kg.
Komfort

Ren afslapning

Lad dit barn læne sig tilbage og slappe af i dette luksuriøst polstrede sæde og opleve ultimativ komfort på hele turen. Med indstillinger til søvn, hvile og aktivitet giver den dit barn den støtte, det har brug for, i takt med at det vokser og udvikler sig.

Beskyttende liggedel

Aktuel tilstand - tryg

Læg dig ned, og slap af lille ven. Nyd turen, eller tag en lur i vores behagelige og beskyttende liggedel. Kvalitetsmadrassen med masser af ventilation gør alle dine gåture til en leg.

Lækre materialer
Ren luksus at røre ved
Stoffer af høj kvalitet, som er superbløde mod barnets hud. Sørg for, at dit barn har det behageligt i al slags vejr med den vandafvisende, miljøvenlige Bionic Finish® Eco-belægning. Med UPF 50+ solbeskyttelse.
Se mere
Din helt nye Stokke® Xplory® X
Få din