Luksusbarnevogn

Den nye Stokke® Xplory® X  Komplementerer Dit liv

Nu da du har fået den mest værdifulde passager, vil vi gerne gøre jeres nye liv sammen så problemfrit som muligt. Stokke® Xplory® X har alt, hvad du har brug for, til enhver lejlighed, og sørger for, at din baby ligger behageligt på alle dine gåture i byen.
Individuel stil

Hvilken farve er du?

Alle har en farve, der udtrykker deres personlige stil. Derfor tilbyder vores inspirerede kollektion alt fra farvestrålende og cool til   klassisk og chik. Hvilken er din favorit?

 
 
Samvær
Unikt design bringer dig og dit barn tættere på hinanden
Findes der nogen bedre måde at knytte bånd til hinanden på end at gå en tur? At udforske sammen stimulerer sanserne, vækker nysgerrighed og giver dig og dit barn mulighed for at opdage verden omkring jer. Gå, tal, skab kontakt,og knyt bånd!
Levetid

Designet til at vokse med dit barn.   

Stokke® Xplory® X kan bruges til nyfødte og børn op til 22 kg.
Komfort

Ren afslapning

Lad dit barn læne sig tilbage og slappe af i dette luksuriøst polstrede sæde og opleve ultimativ komfort på hele turen. Med indstillinger til søvn, hvile og aktivitet giver den dit barn den støtte, det har brug for, i takt med at det vokser og udvikler sig.

Beskyttende liggedel

Aktuel tilstand - tryg

Læg dig ned, og slap af lille ven. Nyd turen, eller tag en lur i vores behagelige og beskyttende liggedel. Kvalitetsmadrassen med masser af ventilation gør alle dine gåture til en leg.

Lækre materialer
Ren luksus at røre ved
Stoffer af høj kvalitet, som er superbløde mod barnets hud. Sørg for, at dit barn har det behageligt i al slags vejr med den vandafvisende, miljøvenlige Bionic Finish® Eco-belægning. Med UPF 50+ solbeskyttelse.
Se mere
Din helt nye Stokke® Xplory® X
Få din