Q&A

Kundeservice

  Stokke® Steps™ Bouncer og Stokke® Steps™ Newborn - frivillig tilbagetrækning.

  Q&A’s

  Hvordan finder jeg ud af om min Bouncer eller Newborn Set er berørt?

  Venligst gå til https://reclamations.stokke.com/stepsbouncer og indtast serienummeret på dit produkt, for at checke om dit produkt er berørt.

  Hvor finder jeg serienummeret?

  Serienummeret findes på bagsiden produktet:

  Er der nogen sikkerhedsrisiko?

  Nej, der har ikke været indrapporteret nogen skader, men der er en potentiel sikkerhedsrisiko. Stokke Steps Bouncer og Stokke Steps Newborn Set kan blive monteret sådan at låseindikatoren bliver grøn, selvom den ikke er monteret korrekt på stolen. Udskiftning af en del af produktet vil eliminere denne risiko.

             

  Hvilken reparation er der tale om?

  Vi har modificeret låseudløserne på bouncer’en.

  Jeg har en Bouncer eller et Newborn Set med et andet serienummer. Hvordan kan du garantere at dette produkt er sikkert?

  Produkter med ikke-berørte serienumre er sikre.

  Hvad skal jeg gøre hvis mit produkt er berørt?

  Indtil du finder ud af, om dit produkt er berørt, skal du straks holde op med at bruge kombinationen af Stokke Steps og Bouncer / Newborn Set. Gå til https://reclamations.stokke.com/stepsbouncer for at kontrollere, om dit produkt er berørt. Hvis produktet er verificeret som berørt, skal du fortsætte din registrering for at få instruktioner, om hvordan du får dit produkt repareret.

  Hvor kan jeg henvende mig til hjælp og vejledning?

  Gå først til https://reclamations.stokke.com/stepsbouncer. Hvis du har yderligere spørgsmål, skal du bruge det gratisnummer for dit land, der findes på hjemmesiden.

  Jeg har en "Steps Chair" og en Steps Bouncer eller et "Newborn Set". Kan jeg bruge dem separat?

  Hvis produkterne anvendes separat, udgør Stokke Steps og Stokke Steps Bouncer ingen risiko og er sikre at bruge. Stokke Steps Newborn Set kan kun bruges sammen med stolen.

  Hvis mit produkt er berørt, får jeg så et nyt?

  Hvis dit produkt er verificeret som berørt, vil vi give dele til udskiftning gratis. Du kan gå til https://reclamations.stokke.com/stepsbouncer for at kontrollere, om dit produkt er berørt.