Vigtig information om ergonomi og brug

Kundeservice

  Læs mere om
  Tripp Trapp® højstolen
  fra Stokke®


  Tripp Trapp® - The chair that grows with the child.™

   

  Introduktion

  Den korte præsentation indeholder påmindelser om sikkerhed, så du og dit barn kan nyde Tripp Trapp® stolen hele livet.

  Tripp Trapp® stolen er meget mere end bare end almindelig højstol – det er et innovativt og justerbart koncept, som sørger for komfort, sikkerhed og korrekt ergonomi  Lær at tilpasse din Tripp Trapp® stol

  For at skabe god blodcirkulation og gøre det behageligt for dit barn skal du justere sædedybden (1) på din stol, så der er to til tre fingres afstand mellem bagsiden af dit barns knæ og det forreste af stolen. Fodstøtten justeres, så vinklen ved dit barns knæ er 90 grader, når det sidder ned (2).

  Da fodstøtten fungerer som et gulv (2), kan barnet balancere og nemt skifte vægten fra den ene fod til den anden. På ethvert udviklingsstadie er der tre vitale vækstpunkter at fokusere på: dit barns ryg, lår og lægge. Når stolen er justeret rigtigt, er alle disse punkter fuldt understøttet. For optimal ergonomi gør det dobbelt buede ryglæn (3) det muligt for dit barn at sidde i en naturlig stilling uden at udøve tryk på en rygrad, der er ved at blive udviklet.  Lær at bruge din Tripp Trapp® stol ved bordet

  Juster til en siddehøjde, der gør det nemt at nå ved normal bordhøjde (4).
  Ca. 72 to 76 cm med en albuevinkel på 90 grader (5).  Skab god kontakt med din familie ved bordet

  Tripp Trapp stolen gør det muligt for dit barn at sidde med ved bordet. Så I sammen kan skabe god kontakt og social udvikling ved måltiderne. Af hensyn til barnets sikkerhed skal forældre altid være inden for rækkevidde og aldrig efterlade barnet uden opsyn.  Find det rigtige Stokke® tilbehør til din Tripp Trapp® stol

  Af hensyn til dit barns sikkerhed skal du huske kun at bruge Stokke® tilbehør til din Tripp Trapp® stol. Tilbehør, der ikke er fremstillet af Stokke®, er ikke blevet testet og sikkerhedsgodkendt.

  Tripp Trapp® Newborn Set kan bruges fra fødslen og op til ca. 6 måneder, når dit barn normalt er klar til at sidde selv.

  Når dit barn kan sidde selv på gulvet, kan du begynde at bruge Tripp Trapp® stolen sammen med et Baby Set.

  For yderligere sikkerhed har vi udviklet en Stokke® sele , der kan bruges sammen med et Baby Set Tripp Trapp® stolen. Vores sele er designet med 5 punkter, så den kan justeres. Det betyder, at dit barn sidder behageligt og sikkert, men stadig har sin bevægelsesfrihed. Husk at justere Stokke® selen med jævne mellemrum, så den hele tiden passer til dit voksende barn.

  Vigtigst af alt. Efterlad aldrig dit barn uden opsyn.  Brug din Tripp Trapp® stol sikkert

  De medfølgende extended gliders sættes nemt på højstolens ben og bør altid være monteret, når du bruger et Tripp Trapp® Newborn Set eller Baby Set .

  Når du bruger Tripp Trapp® stolen, skal den altid placeres på et solidt og fladt underlag, så stolen kan glide baglæns. Extended gliders får stolen til at glide og ikke vælte.

  Tæpper af enhver art eller ujævne gulve er ikke velegnede til sikker brug af Tripp Trapp® stolen ved bordet, da disse underlag forhindrer, at stolen kan glide baglæns.

  Tripp Trapp® stolen er ikke designet til brug som en trappestige eller som et ekstra sæde. Stolen må aldrig bruges med tilbehør, der ikke er fremstillet af Stokke – da det kan indvirke på stolens sikkerhed og stabilitet.

  Af sikkerhedsgrunde skal du huske altid at være inden for rækkevidde og aldrig efterlade dit barn uden opsyn.  For yderligere oplysninger, se venligst vores Brugervejledning.

  Læs venligst Brugervejledningen, inden du samler og bruger Tripp Trapp® stolen.