Stokke® Scoot™

Het tuigje moet altijd gebruikt worden om een veilig ritje voor het kind te waarborgen. De slaapzakken die compatibel zijn met de Scoot™ hebben ruimte voor het tuigje zodat het kindje te allen tijde veilig in de kinderwagen kan liggen en zitten. Indien het tuigje niet gebruikt wordt kan het kindje uit de kinderwagen glijden of klimmen.

Opgevouwen heeft de Stokke® Scoot™ de volgenden afmetingen: H 32cm x L 72m cm x B 55 cm cm.
Uitgevouwen, met het handvat in de hoogste positie: H 111 cm x L 75 cm x B 55 cm.

 

De Stokke® PramPack™ is de ultieme transport-oplossing voor bijna iedere kinderwagen, natuurlijk ook voor de Stokke® Scoot™ (met ruimte over voor andere spullen). Een kleinere transport-oplossing alleen voor de Stokke® Scoot™ zou niet te gebruiken zijn voor de meeste andere kinderwagens.

The components, namely the chassis, seat and wheels of the older version of the Stokke® Scoot™ and the latest upgraded version Stokke® Scoot™ are not interchangeable. The seat on the current Stokke® Scoot™ is not to be used on the upgraded version, and vice versa.

If your Stokke® Scoot™ is damaged, we kindly ask you to contact the shop where you originally purchased the product and provide them with information regarding the damage as well as the stroller's serial number. If it is inconvenient to contact the original retailer, you can also contact any other Stokke® retail partner for assistance. At the top of our website www.stokke.com, under 'Find your retailer', you can search for one nearest you.

Depending on the type of problem, the retailer will be able either to order a replacement part on your behalf or to have the chair replaced in its entirety. Whether this can be done under the terms of Stokke® product warranty will depend on whether the claim is made within the warranty period, if it does not fall under the warranty period - costs may be incurred.

For more information on Stokke®product warranty and how to register your Stokke® Scoot™ stroller for Extended Warranty (3 years after the date of purchase), please follow this link: http://w.stokke.com/#/

Replacements for missing parts of the Stokke® Scoot™, such as wheels, can be ordered directly from your local Stokke® retailer. The details you enter in your registration must correspond to those on the original proof of purchase, both of which must be provided at your chosen authorized Stokke® retailer. You will also be asked for the serial number which can be found underneath Stokke® Scoot™. After completing the registration, the registration certificate will be sent to you via email. You can place your claim for replacement parts with the retailer producing both the registration certificate and the original proof of purchase.

You can also contact any other Stokke® retail partner for assistance in this matter. You can search for your nearest one via the link below: http://www.stokke.com/global/home#findstore 

De Stokke® Scoot™ kinderwagen kan vanaf de geboorte gebruikt worden, ook al heeft deze geen reisweig. De relevante Europese veiligheidsnorm voor kinderwagens, EN 1888, geeft een minimale hoek van 150° tussen bodem en rugleuning voor gebruik met een pasgeboren kindje. Het zitje van de Stokke® Scoot™ voldoet hier aan.

De Stokke® Scoot™ kinderwagen is compatibel met de meeste Stokke® kinderwagen accessoires, zoals de Stokke® Schaapsvacht, Luiertas, Parasol, Bekerhouder en PramPrack. De Voetenzak (Foot Muff) past niet goed in de Stokke® Scoot™. Daarvoor in de plaats is er de Stokke® Scoot™ Softbag om uw baby warm te houden in de Stokke® Scoot™ kinderwagen.

Stokke® is sterk tegen het gebruik van materialen die chemicaliën bevatten die schadelijk zouden kunnen zijn voor het kind en de ouder.

Daarom gebruikt Stokke® natuurlijk rubber op onze wielen en de Scoot™ rem. Natuurlijk rubber kan wazig worden (verbleken) doordat natuurlijk rubber reageert op zout, zon, warmte en vochtigheid.

De verbleking is niet schadelijk en het beïnvloedt de stabiliteit en veiligheid van de kinderwagen niet. In veel gevallen zal de verbleking verdwijnen als men siliconenspray aanbrengt of een kookolie (zoals olijfolie) op de witte markeringen.

Om meer maatwerk te kunnen leveren biedt Stokke® vanaf de herfst 2016 een basiskit, chassis en zitje in basis kleuren en Scoot™ kap in een wijde variatie kleuren als accessoires.

De consument kan de kleur van de zitbasis kiezen met de Scoot™ basiskit en vervolgens de Scoot™ kapkleur.

Stokke® heeft de productie van de Scoot™ basiskit verplaatst van China naar Hongarije in 2016. De Scoot™ basiskit wordt gemaakt in Hongarije.

Alle textielen worden gemaakt in China.

De kap biedt bescherming aan het kind. Daarom is het vereist beide aan te schaffen, de nieuwe Scoot™ basiskit en op zijn minst een kap van herfst 2016.

1. Scoot™ chassis

2. Scoot™ zitje zonder kap textiel

3. Scoot™ regenhoes en muskietennet

Ja, de Scoot™ kap past op alle Scoot™ kinderwagens geproduceerd vanaf September 2014 (van serienummer 118AA0040583). Huidige Scoot™ gebruikers kunnen de Scoot™ kap kopen als een accessoire.
Ja, Stokke® heeft het ontwerp van de Scoot™ chassis niet veranderd. Het biedt nog steeds drie rotatiestanden voor de duwstang, schuimrubberen banden, ruime boodschappenmanden en een compact te vouwen voetensteun.
Er is een nieuw ontwerp van de Stokke® logo op de achterzijde van de zit. De Scoot™ zit biedt nog steeds een vijfpunts tuigbescherming, ruime zitplek, twee kijkkanten en 3 ligstanden (Actief-Rust-Slaap).
De Scoot™ kap heeft een nieuw ontwerp en een extra grote uitbreiding om meer bescherming te bieden aan het kind. De kap behoudt de ventilatiefunctie en biedt een extra deel voor uitbreiding.

Het product is geschikt voor kinderen van de geboorte tot 15 kilo.

Voor pasgeboren babies wordt aanbevolen om de softbag in het zitelement in volledige ligstand te gebruiken.

Babies over de zes maanden die het eigen hoofd omhoog kunnen houden kunnen elke zitpositie gebruiken met het tuigje om.

De Scoot™ mand is getest om maximaal 2 kilo te dragen.
Nee, het zitje van de Stokke® Xplory®/Crusi™ past niet op het onderstel van de Stokke® Scoot™.
De kap van de Stokke® Scoot™ heeft een UV-beschermingsfactor van 50+.
De Stokke® Scoot™ is een "actieve" kinderwagen. Het is gemakkelijker voor het kind om er in en uit te klimmen zonder veiligheidsbeugel.
De Stokke® Scoot™ is gecertificeerd voor een maximaal gewicht van 15 kg.

De Stokke® Scoot™ textielen dienen apart gewassen te worden!

De kap en zonneklep kunnen alleen op de hand gewassen worden. Rits eerst de zonneklap af en verwijder de voorste rib van de kap. Was de kap en zonneklep apart.
 
Bekleding van het stoeltje kan in de machine op 40°C gewassen worden, het muggennet op 30°C. De inkooptas en regenhoes mogen alleen met een vochtige doek afgenomen worden, waarna al het overtollige vocht met een droge doek afgenomen moet worden.

Zie de gebruiksaanwijzijng voor verdere informatie.

De Stokke® Scoot™ is ontworpen als compacte kinderwagen, gemakkelijk vouwbaar en draagbaar met een hand. Een reiswieg zou niet in dit concept passen. Wel is er de optionele Scoot™ Softbag - de perfecte plek voor pasgeboren kindjes onderweg. De Stokke® Scoot™ Softbag is een nieuwe accessoire, speciaal ontworpen voor de Stokke® Scoot™ kinderwagen. Het kan vanaf de geboorte tot een leeftijd van ongeveer 6 maanden gebruikt worden. Een veilig plekje voor kleine reizigers om in comfort van de rit te genieten. Reiswiegen zijn beschikbaar voor de Stokke® Xplory® and Stokke® Crusi™ kinderwagens.