Stokke® Trailz™

De Stokke wandelwagen Seat voor Trailz is in de EU goedgekeurd voor gebruik vanaf de leeftijd van 6 maanden, dus dit is wat wij adviseren.

In het Verenigd Koninkrijk is de Stokke wandelwagen Seat geschikt en gecertificeerd vanaf de geboorte als het wigvormig kussen wordt gebruikt. Het is echter aan de individuele ouders om te beslissen wat geschikt is voor het kind.

In het algemeen moet een baby van deze leeftijd zoveel mogelijk op een horizontaal oppervlak liggen, om optimale ondersteuning van de rug te bieden en ademhaling te bevorderen. Stokke wandelwagen Seat heeft bijna een verticale positie en er is geen specifieke reden om het niet te gebruiken voor baby's jonger dan 6 maanden.

Het is van vitaal belang om ervoor te zorgen dat het kind in staat is om zijn hoofd te ondersteunen. In ieder geval, kinderen tot de leeftijd van ongeveer 6 maanden mogen niet voor langere tijd in een kinderwagen liggen. "

Het chassis en de wielen van de Stokke® Trailz™ zijn eenvoudig schoon te maken.

Verwijderen van vuil, modder of andere sporen van buiten gaat met een vochtige doek zonder het gebruik van chemicalien of andere schoonmaak middelen.

Wij bevelen een band luchtdruk aan van 0,7 bar /10,2psi.

Het wiel is ontworpen voor een maximale druk van 2,4bar/35psi. Gebruik alleen een handpomp om de banden te pompen. Gebruik van een compressor kan zorgen voor een barsting van de band of de velg.

We bevelen een hogere luchtdruk aan voor een comfortabelere rit in een stadsomgeving met een gelijkmatiger oppervlak. Voor het wandelen in milieugebied adviseren wij een lagere luchtdruk voor een soepeler rit en makkelijk te kunnen manouvreren.

In tegenstelling tot andere conventionele kinderwagens, alle Stokke wandelwagen en Trailz stoffen en textiel kunnen gemakkelijk worden verwijderd en zijn volledig machine wasbaar op 40 ° Celsius

De parasol samen verkocht met de Stokke wandelwagen is getest door een onafhankelijk testinstituut voor de hoogte de UV-bescherming test en het bleek een Ultraviolet Protection Factor (UPF) van 50 te zijn, dat is geclassificeerd als "een uitstekende bescherming". Het is echter nog steeds niet aan te bevelen om jonge kinderen voor langere tijd bloot te stellen aan direct zonlicht.

Omdat de Stokke® Trailz ™ een echte terrein wagen is, heeft ons design team besloten om geen optie voor de sibbling seat aan te passen. Uw ouder kind zou nat en vol modder kunnen komen als u door de modder of bos rijdt.
Gelijk aan de Stokke® Xplory® en de Crusi™, biedt Stokke® Trailz 3 zitposities naar de ouder gericht en twee zitposities naar voren.

De textiel is uitwisselbaar tussen de Xplory®, Crusi ™ en Trailz zittingen (Stokke wandelwagen zitting) de zittingen zijn volledig compatibel en hebben dezelfde afmetingen.

De textiel voor de Scoot is niet uitwisselbaar of compatibel met elk van de Seats en / of Reiswiegen van de Xplory®, Crusi ™ en Trailz.

Je kunt elke fietspomp gebruiken, zolang het de klep optie Schrader heeft.

De Stokke Trailz afmetingen zijn als volgt: Chassis gewicht in kg / lbs: 9.8 / 21.61.

Seat gewicht in kg/lbs 3,8 / 8,34.

Chassis met zitje afmeting (lengte x hoogte x breedte) in 95.5x127x62 cm / 37.6x50x24.4 in.

Gevouwen chassis met zitting afmeting (lengte x hoogte x breedte) in 95x50x62 cm / 37.6x19.69x9,6 in.

Reiswieg gewicht in 4,8 kg / 10,58 lbs. Chassis met reiswieg afmeting (lengte x hoogte x breedte) in 102.5x129x62 cm / 40.4x50.8x24.4 in.

Gevouwen chassis met reiswieg afmeting (lengte x hoogte x breedte) in 104.5x60x62 cm / 41.1x23.6x24.4 in.

Stokke Kinderwagens zijn ontworpen en getest onder andere voorwaarden dan die voor de baby kribben / mozes mandjes, in termen van de luchtstroom en ondersteuning te voldoen; de Stokke wandelwagen reiswieg is veilig en comfortabel, maar niet ontworpen voor overnachting gebruik. Daarom raden we niet aan dat het gebruikt word op deze manier.
Het maximale gewicht voor de Trailz boodschappenmand is 10 kg.

Stokke® lanceert een nieuwe wielconfiguratie voor Trailz™ om meer maatwerk te kunnen bieden aan onze klanten.

Trailz™ kan worden aangeschaft met klassieke of terrein wielen of, indien gewenst, met beide paar wielen. De klassieke wielen zijn gemaakt met een zacht materiaal en vering dat comfort biedt.

De terrein wielen zijn groter en luchtgevulde rubberen banden die een gemakkelijkere rit bieden in groffer terrein.

Ja, de klassieke wielenset en de terrein wielenset worden verkocht als accessoires voor de Trailz™.
Ja, de nieuwe wielen, zowel klassiek en het terrein wielen set, is compatibel met Tailz ™ chassis. Huidige Trailz ™ gebruikers kunnen nieuwe wielen bestellen die zijn te gebruiken in combinatie met Trailz ™ Chassis.
Ja, er zijn geen veranderingen aan het chassis, behalve de wielconfiguratie. De Trailz™ chassis biedt vier roteerstanden voor de duwstang, twee bekerhouder standen en een grote boodschappenmand met een 10 kilo capaciteit en reflector.
Nee, het onderstel biedt geen duozitje.
Er zijn geen plannen voor een twin-versie van de Stokke Trailz wandelwagen.