Stokke® MyCarrier™

Let er aub op dat de kleur van de draagzak aanvankelijk af kan geven op lichte kleren en het is daarom aan te raden de draagzak eerst apart te wassen. De kleur zal ook in de loop van de tijd langzaam vervagen door herhaalde wasbeurten.

De meeste vlekken die op de draagzak komen kunnen met een vochtige doek verwijderd worden. Als u er toch voor kiest de textielen van de MyCarrier te wassen, volgt u dan nauwkeurig de aanwijzingen op het label. De voor- en achterdrager kunnen beide op 40°C in de wasmachine gewassen worden. Het tuigje mag alleen met de hand op 30°C gewassen worden. Verwijder voor het wassen het aluminium frame. De drager mag niet in de droger en mag niet gestreken worden.

Gedetailleerde wasinstructies voor de Stokke® MyCarrier vindt u op het label, in de gebruiksaanwijzing of op onze website www.stokke.com.

Baby’s moeten regelmatig van positie veranderen, derhalve adviseren wij om uw kindje niet langer dan 20 minuten aaneengesloten in de Stokke® MyCarrier ™ te laten gedurende de eerste paar maanden en vervolgens het maandelijks langzaamaan op te bouwen met het groeien en de ontwikkeling van de baby.

Het maximum gewicht voor de rugdrager van de Stokke® MyCarrier™ is 15kg.

De Stokke® MyCarrier™ heeft 3 posities:

De buikdrager met de baby die naar de ouder kijkt (naar binnen): dit kan gebruikt worden vanaf een gewicht van 3.5 kg en een lengte van 53 cm. Stokke adviseert dat de buikdrager met de baby die naar de ouder kijkt gebruikt kan worden vanaf een leeftijd van ongeveer 4 weken.

De buikdrager met de baby die naar buiten kijkt: dit kan gebruikt worden wanneer het kindje zonder hulp zijn/haar hoofd kan ondersteunen; Stokke® adviseert dat de buikdrager met de baby die naar buiten kijkt gebruikt kan worden vanaf een leeftijd van ongeveer 5 maanden.

De rugdrager: dit kan gebruikt worden vanaf het moment dat het kindje volledig zelfstandig rechtop kan zitten; vanaf een leeftijd vanaf ongeveer 9 maanden en tot een maximum gewicht van 15kg.

Het karakteristieke ontwerp van de Stokke® MyCarrier zorgt ervoor dat uw baby met de juiste ondersteuning voor billen en bovenbenen in de draagzak zit. De wijdbeense positie is ergonomisch het best om een correcte groei van de heupen te bevorderen.