Stokke® MyCarrier™

Let er aub op dat de kleur van de draagzak aanvankelijk af kan geven op lichte kleren en het is daarom aan te raden de draagzak eerst apart te wassen. De kleur zal ook in de loop van de tijd langzaam vervagen door herhaalde wasbeurten.

De meeste vlekken die op de draagzak komen kunnen met een vochtige doek verwijderd worden. Als u er toch voor kiest de textielen van de MyCarrier te wassen, volgt u dan nauwkeurig de aanwijzingen op het label. De voor- en achterdrager kunnen beide op 40°C in de wasmachine gewassen worden. Het tuigje mag alleen met de hand op 30°C gewassen worden. Verwijder voor het wassen het aluminium frame. De drager mag niet in de droger en mag niet gestreken worden.

Gedetailleerde wasinstructies voor de Stokke® MyCarrier vindt u op het label, in de gebruiksaanwijzing of op onze website www.stokke.com.
Het karakteristieke ontwerp van de Stokke® MyCarrier zorgt ervoor dat uw baby met de juiste ondersteuning voor billen en bovenbenen in de draagzak zit. De wijdbeense positie is ergonomisch het best om een correcte groei van de heupen te bevorderen.
Het maximale draaggewicht van de Stokke® MyCarrier rugdrager is 15kg.
De Stokke® MyCarrier heeft 3 posities:

De buikdrager met het gezichtje van de baby naar binnen gericht kan gebruikt worden vanaf een gewicht van 3.5 kg en een lengte vanaf 53 cm;
De buikdrager met het gezichtje van de baby naar buiten gericht kan gebruikt worden vanaf het moment dat het zelf het hoofdje overeind kan houden, ongeveer vanaf 4 maanden;
De rugdrager kan gebruikt worden vanaf het moment dat het kind volledig zelfstandig kan zitten, maar vanaf een minimumlengte van 72 cm. Bekijk meer
 

Omdat baby`s veelvuldig van houding moeten wisselen, raden wij aan uw kindje gedurende de eerste paar maanden na de geboorte nooit langer dan 15 minuten aaneen in de Stokke® MyCarrier te houden.