Stokke® Flexi Bath®

Klantenservice

 • Vanaf welke leeftijd / welk gewicht kan de Stokke® Flexi Bath® gebruikt worden?

  Het Stokke® Flexi Bath® kinderbadje wordt aanbevolen voor gebruik tussen 0 – 4 jaar. Voor extra comfort is er de optionele Stokke® Flexi Bath® Newborn Support (steunbeugel), te gebruiken vanaf de geboorte tot een leeftijd van ongeveer 8 maanden of een maximumgewicht van 8 kg.

 • Zijn de plastics die verwerkt zijn in de Stokke® Flexi Bath® veilig voor mijn baby?

  Alle materialen die voor de Stokke® Flexi Bath® en voor de Stokke® Stokke® Flexi Bath® Newborn Support worden gebruikt zijn erg duurzaam en bevatten geen zware metalen , ftalaten, formaldehyde, BPA, of andere schadelijke stoffen.

 • Hoe moet ik de Stokke® Flexi Bath® onderhouden?

  Gebruik alleen water, zeep en shampoo voor kinderen in het badje.

  Vermijd herhaald en overmatig gebruik van oliehoudende producten, zoals babyolie, omdat deze in de loop van de tijd het materiaal van het badje aan zouden kunnen tasten.

  De Stokke® Flexi Bath® kan beter niet aan het afsluitklepje opgetild worden. Bij correct gebruik gaat het afsluitklepje net zo lang mee als het badje zelf.

  Het is belangrijk om eerst het Stokke® Flexi Bath® uit te spoelen met water om eventuele overgebleven resten van zeep of andere bad producten te verwijderen. Na het spoelen, veeg het bad droog met een zachte doek en vouw het op en zet het bad weg in een droge omgeving.

 • Hoeveel weegt de Stokke® Flexi Bath®?

  De Stokke® Flexi Bath® weegt 1.3 kg.

 • Met hoeveel water kan ik mijn Flexi Bath® vullen?

  Voor baby’s tussen de 0 en 8 maanden adviseren wij de Flexi Bath® voor ongeveer 1/3e te vullen (ongeveer 10 liter). Voor oudere kinderen adviseren wij de Flexi Bath® voor ongeveer 2/3e met water te vullen (ongeveer 32 liter).

 • Wat zijn de afmetingen van het Stokke®Flexi Bath®?

  De afmetingen zijn (lengte x breedte x hoogte): 66 x 24 x 30 cm

  Opgevouwen zijn de afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 63 x 24 x 10 cm

 • Waar zijn de Flexi Bath® Speelgoedbekers van gemaakt? Zijn ze veilig voor mijn kind - zelfs als ze de speelgoedbeker in hun mond stoppen?

  De Toy Cups zijn uitgebreid getest en veilig voor uw kind.

  Ze zijn gemaakt van voedselveilig kunststof, vrij van PVC, ftalaten, BPA en andere schadelijke stoffen.

 • Hoe moet ik ze onderhouden ?

  Was ze na elk gebruik met een schone doek en water om eventueel achtergebleven zeep, schuimresten of badolie te verwijderen.

  Dan met een handdoek afdrogen. Optioneel: ze zijn ook vaatwasmachinebestendig. Laat ze apart drogen en stapel ze op elkaar voor gemakkelijk opbergen.

  We raden aan om alleen water, kinderzeep en shampoo in het bad te gebruiken.

 • Mag ik het waarschuwingslabel verwijderen van de Stokke® Flexi Bath®?

  Vanwege veiligheidsredenen raden wij u aan om het waarschuwingslabel niet te verwijderen. Dit label bevat belangrijke informatie. Het verwijderen van dit label kan er voor zorgen dat het product schade oploopt of dat er lijmresten achter blijven op het product.