Stokke® Flexi Bath®

Gebruik alleen water, zeep en shampoo voor kinderen in het badje.

Vermijd herhaald en overmatig gebruik van oliehoudende produkten, zoals babyolie, omdat deze in de loop van de tijd het materiaal van het badje aan zouden kunnen tasten.

De Stokke® Flexi Bath™ kan beter niet aan het afsluitklepje opgetilt worden. Bij correct gebruik gaat het afsluitklepje net zo lang mee als het badje zelf.

Het is belangrijk om eerst het Stokke® Flexi Bath ™ uit te spoelen met water om eventuele overgebleven resten van zeep of andere bad producten te verwijderen. Na het spoelen, veeg het bad droog met een zachte doek en vouw het op en zet het bad weg in een droge omgeving.

Het Stokke® Flexi Bath™ kinderbadje wordt aanbevolen voor gebruik tussen 0 – 4 jaar. Voor extra comfort is er de optionele Stokke® Flexi Bath™ Newborn Support (steunbeugel), te gebuiken vanaf de geboorte tot een leeftijd van ongeveer 8 maanden of een maximumgewicht van 8 kg.
Alle materialen die voor de Stokke® Flexi Bath™ en voor de Stokke® Stokke® Flexi Bath™ Newborn Support worden gebruikt zijn erg duurzaam en bevatten geen zware metalen , ftalaten, formaldehyde, BPA, of andere schadelijke stoffen.
De Stokke® Flexi Bath™ weegt 1.3 kg.
Voor baby’s tussen de 0 en 8 maanden adviseren wij de Flexibath® voor ongeveer 1/3e te vullen (ongeveer 10 liter). Voor oudere kinderen adviseren wij de Flexibath® voor ongeveer 2/3e met water te vullen (ongeveer 32 liter).