Tripp Trapp® Accessories

Klantenservice

 • Is het Stokke tafelblad vaatwasmachine bestendig?

  Het materiaal waaruit de Table Top™ wordt vervaardigd, is niet vaatwasmachinebestendig.

  Daarom raden wij aan deze met de hand te wassen. De Table Top™ en zuignappen kunnen worden gewassen met warm water en afwasmiddel

 • Hoe weet ik of de Stokke® Tray op mijn Stokke® Tripp Trapp® Baby Set™ past?

  Stokke Tray is compatibel met de Stokke® Baby Set™ versie ""V2"" of ""V3"". De Stokke® Tray kan alleen gebruikt worden op een Babyset waar aan de binnenkant ( naast de bevestiging) een merkteken ""V2"" of ""V3"" staat. Als er geen merkteken op de babyset staat is deze niet te gebruiken met de Stokke® Tray. Dit is een versie 1.
 • Waar moet ik voor zorgen bij gebruik van het Stokke Harnas?

  De veiligheidsgesp heeft een uniek effectief design, speciaal gemaakt om uw kindje veilig op de tripp trapp te laten zitten. Wij adviseren u om minimaal 10 minuten met het harnas te trainen om het zo goed mogelijk in gebruik te nemen gelijk bij de eerste keer dat uw kindje er in zit. Wij geven u het advies om het harnas vaak te controleren of het nog juist afgesteld is dit omdat uw kindje constant groeit.

  Laat uw kindje nooit zonder toezicht in de tripp trapp zitten.

 • Mijn Stokke ® tafelblad blijft niet goed vastzitten op het tafelblad. Hoe komt dat?

  Het Stokke® Tafelblad is alleen te gebruiken op een vlak, glad en schoon oppervlak, anders kunnen de zuignappen zich niet vacuüm trekken. Als u vermoedt dat de zuignappen niet adequaat functioneren, test u dan het product op verschillende ondergronden alvorens te reclameren.
 • Hoeveel gewicht kan het tafelblad dragen?

  Het tafelblad mag niet zwaarder beladen worden dan 5kg/11 lbs.

 • Hoe moet ik mijn Stokke® Tripp Trapp® harnas monteren?

  Bekijk deze film over de montage van het Stokke Harnas. Click here.

 • Is het normaal dat na verloop van tijd mijn Stokke ® tafelblad (Table Top) krassen vertoont?

  Het Stokke® Tripp Trapp® Tafelblad is niet krasbestendig. Het oppervlak kan worden beschadigd met een hard of scherp object en na enige tijd kunnen krassen op het oppervlak verschijnen. Dit is het gevolg van normale slijtage van het product en Stokke® accepteert dit niet als reclamatie .
 • Hoe is het mogelijk dat de Stokke® Tripp Trapp® Baby Set™ te krap wordt voor mijn baby voordat hij de maximale geadverteerde leeftijd van 36 maanden bereikt?

  Als u vindt dat de beenruimte van de huidige, plastic Stokke® Tripp Trapp Trapp® Baby Set™ te krap is voor uw kind, zorg er dan voor dat de Tripp Trapp Trapp® stoel zelf correct is afgesteld (met de zitplaat geïnstalleerd volgens de instructies in de Tripp Trapp Trapp® gebruikershandleiding) en de Baby Set™ gemonteerd volgens de instructies in de gebruiksaanwijzing van de Baby Set™.

  Tripp Trapp® chair user guide
  Baby Set™ user guide

  In het algemeen geldt dat de nieuwe Stokke® Tripp Trapp® Baby Set™ van de Stokke® Tripp Trapp® Baby Set™ grondig is getest en al enkele jaren vóór zijn introductie in Europa in 2011 tot grote tevredenheid van de klant in de VS in gebruik was.

  Het was ontworpen om te voldoen aan de herziene internationale veiligheidsnormen voor hoge kinderstoelen (gebruikt tussen 6 en 36 maanden) en om te voldoen aan de normen voor het gemiddelde kind.

  Natuurlijk kan het in sommige gevallen gebeuren dat een kind sneller groeit dan de norm en de Baby Set™ uitgroeit voordat het de maximale geadviseerde leeftijd bereikt.

 • Wat is het gewicht en wat zijn de afmetingen van de Stokke ® Tripp Trapp ® Baby Set ™?

  In de verpakking zijn de afmetingen van de Stokke® Tripp Trapp® Baby Set™ (6-36 maanden) 43 x 19 x 22 cm en het gewicht 0,75 kg.

  De afmetingen van het product zelf zijn als volgt:

  Veiligheidsbeugel: breedte, van begin tot einde, 40 cm / diepte, van voor naar achter, 20 cm / hoogte, bovenkant van de rail tot aan de zitplaat, 20 cm.
  Ruggedeelte: breedte 35 cm / hoogte 22,5 cm.
 • Wat is het gewicht en wat zijn de afmetingen van de Stokke ® Tripp Trapp ® Newborn Set ™?

  In de verpakking zijn de afmetingen van de Stokke® Tripp Trapp® Newborn Set™ (0-6 maanden) 51 x 20 x 36 cm en het gewicht 2,5 kg.

  De afmetingen van het product zelf zijn als volgt:

  Buitenschaal: lengte 50,5 cm / breedte 35 cm / hoogte 19,5 cm.
  Binnenzitting: lengte ""van top tot teen"" 41 cm / max. diepte (in het midden) 16 cm
 • Is een EU / UK Stokke ® Tripp Trapp ® Newborn Set ™ compatibel met een Amerikaanse Tripp Trapp ® stoel?

  De EU / UK Stokke® Tripp Trapp® Newborn Set™ is compatibel met de Amerikaanse versie van de Tripp Trapp®. Het is echter niet voor de verkoop in de VS gecertificeerd omdat daar andere normen en testmethoden gelden als in de EU.
 • Waarom heb ik 2 zuignappen ontvangen bij mijn Stokke ® tafelblad in plaats van 4?

  De zuignappen voor het Stokke ® Tafelblad worden per paar verpakt en zitten in de verpakking op elkaar gedrukt. Controleer of u twee verpakkingen met ieder twee zuignappen heeft ontvangen. Als dit niet het geval is, neem dan contact op met onze klantenservice via de volgende link en vul uw persoonlijke gegevens in:

  http://www.stokke.com/global/contact-us
 • Kan het materiaal waarvan het Stokke ® tafelblad (Table Top) is gemaakt veilig in aanraking met voedsel worden gebracht?

  Het Stokke® Tafelblad is gemaakt van MABS (Methylmethacrylaat-Acrylnitril-Butadien-Styrol) en vrij van schadelijke stoffen zoals ftalaten en bisfenol. Het is volkomen veilig voedsel in aanraking met het Stokke® Tafelblad te laten komen.