Tripp Trapp® Accessoires

Stokke Tray is compatibel met de Stokke® Baby Set™ versie ""V2"" of ""V3"". De Stokke® Tray kan alleen gebruikt worden op een Babyset waar aan de binnenkant ( naast de bevestiging) een merkteken ""V2"" of ""V3"" staat. Als er geen merkteken op de babyset staat is deze niet te gebruiken met de Stokke® Tray. Dit is een versie 1.
Het Stokke® Tripp Trapp® Tafelblad is niet krasbestendig. Het oppervlak kan worden beschadigd met een hard of scherp object en na enige tijd kunnen krassen op het oppervlak verschijnen. Dit is het gevolg van normale slijtage van het product en Stokke® accepteert dit niet als reclamatie .
In de verpakking zijn de afmetingen van de Stokke® Tripp Trapp® Baby Set™ (6-36 maanden) 43 x 19 x 22 cm en het gewicht 0,75 kg.

De afmetingen van het product zelf zijn als volgt:

Veiligheidsbeugel: breedte, van begin tot einde, 40 cm / diepte, van voor naar achter, 20 cm / hoogte, bovenkant van de rail tot aan de zitplaat, 20 cm.
Ruggedeelte: breedte 35 cm / hoogte 22,5 cm.
In de verpakking zijn de afmetingen van de Stokke® Tripp Trapp® Newborn Set™ (0-6 maanden) 51 x 20 x 36 cm en het gewicht 2,5 kg.

De afmetingen van het product zelf zijn als volgt:

Buitenschaal: lengte 50,5 cm / breedte 35 cm / hoogte 19,5 cm.
Binnenzitting: lengte ""van top tot teen"" 41 cm / max. diepte (in het midden) 16 cm
De EU / UK Stokke® Tripp Trapp® Newborn Set™ is compatibel met de Amerikaanse versie van de Tripp Trapp®. Het is echter niet voor de verkoop in de VS gecertificeerd omdat daar andere normen en testmethoden gelden als in de EU.
De zuignappen voor het Stokke ® Tafelblad worden per paar verpakt en zitten in de verpakking op elkaar gedrukt. Controleer of u twee verpakkingen met ieder twee zuignappen heeft ontvangen. Als dit niet het geval is, neem dan contact op met onze klantenservice via de volgende link en vul uw persoonlijke gegevens in:

http://www.stokke.com/global/contact-us
Het Stokke® Tafelblad is gemaakt van PETG (polyethyleentereftalaat Glycol-gemodificeerd) en vrij van schadelijke stoffen zoals ftalaten en bisfenol. Het is volkomen veilig voedsel in aanraking met het Stokke® Tafelblad te laten komen.
Safety of the child and product safety in general are among the main priorities at Stokke®. We therefore chose to use PETG (Polyethylene Terephtalate Glycol) for the Stokke® Table Top tray, which is a fully recyclable thermoplastic, free from harmful substances such as phthalates and bisphenol. It is perfectly safe to use with food. The choice of a safe material does, however, mean the Table Top is not scratch-proof. Its surface can be damaged with a hard or sharp object and scratches may appear on the surface after some time. This is considered a result of normal wear and tear of the product. Also, PETG has lower resistance to hot water than some other thermoplastic, which means it is not dishwasher-safe.
Het Stokke® Tafelblad is alleen te gebruiken op een vlak, glad en schoon oppervlak, anders kunnen de zuignappen zich niet vacuüm trekken. Als u vermoedt dat de zuignappen niet adequaat functioneren, test u dan het product op verschillende ondergronden alvorens te reclameren.