Stokke® Crusi™

Autostoel-adapters, zoals die voor de Stokke® Xplory® kinderwagen, zijn niet beschikbaar voor de Stokke® Crusi™. De reden hiervoor is dat de autostoeltjes van de merken die passen op de Stokke® autostoel-adapters tuigjes hebben die aan de achterant niet bedekt zijn.  Dit zou een veiligheidsrisiko kunnen betekenen wanneer een dergelijk autostoeltje samen met het Crusi™ Duo-zitje gebruikt zou worden, omdat het kindje in het onderste zitje dan bij het tuigje zou kunnen. Voor gebruik op de Stokke® Crusi™ zijn de Stokke® iZi Go™ of iziSleep™ autostoeltjes beschikbaar, waarvan de tuigjes achterop bedekt zijn. De veiligheid van het kind is onze belangrijkste prioriteit en soms leidt dit tot beperkingen in compatibiliteit met produkten van andere merken.
De textiel sets zijn uit te wisselen tussen de Xplory®, Crusi™ and Trailz zitting van Stokke® omdat de zitting voor al deze kinderwagens de gelijke is. De textiel set voor Scoot is niet te verwisselen met de andere zittingen.
Stokke Kinderwagens zijn ontworpen en getest onder andere voorwaarden dan die voor de baby kribben / mozes mandjes, in termen van de luchtstroom en ondersteuning te voldoen; de Stokke wandelwagen reiswieg is veilig en comfortabel, maar niet ontworpen voor overnachting gebruik. Daarom raden we niet aan dat het gebruikt word op deze manier.
Het chassis en de wielen van Stokke® Crusi™ zijn gemakkelijk schoon te houden, het verwijderen van vuil, modder, en andere outdoor-elementen gewoon met een vochtige doek zonder de noodzaak voor schoonmaakmiddelen of andere chemische schoonmaakmiddelen.
In tegenstelling tot andere conventionele kinderwagens, alle Stokke® wandelwagen en Crusi™ stoffen en textiel kunnen gemakkelijk worden verwijderd en zijn volledig machine wasbaar op 40 ° Celsius

Reclamaties op onze producten worden initieel verwerkt door onze retailers. We willen u daarom vriendelijk  verzoeken om contact op te nemen met de winkel waar u oorspronkelijk uw Stokke® Crusi™ kinderwagen heeft gekocht en hen te voorzien van informatie over het kwaliteit probleem, evenals het serienummer van de buggy's (die u kunt vinden aan de onderzijde tussen de voorwielen). Als het lastig is om contact op te nemen  met de oorspronkelijke winkelier, kunt u ook contact opnemen met een andere Stokke Trailz retail partner voor hulp. Om te zoeken naar een verkooppunt, volg dan de onderstaande link.  Zorg ervoor dat u 'Crusi' selecteerd in het menu:         

http://www.stokke.com/global/home#findstore


Afhankelijk van het type probleem, zal de retailer  een vervangend onderdeel voor u bestellen, het product vervangen of de kinderwagen laten repareren.
Of dit onder de voorwaarden van Stokke productgarantie kan worden gedaan zal afhangen van de vraag of de claim wordt gedaan binnen de garantieperiode, indien dit niet valt tijdens de garantieperiode , zullen er kosten worden berekend. Voor meer informatie over Stokke productgarantie en hoe u uw Stokke® Crusi™ kinderwagen kunt registreren voor onze uitgebreide garantie (3 jaar na datum van aankoop betreft  fabricagefouten aan het chassis), neem dan eens een kijkje op:
www.stokke.com

 

De parasol samen verkocht met de Stokke wandelwagen is getest door een onafhankelijk testinstituut voor de hoogte de UV-bescherming test en het bleek een Ultraviolet Protection Factor (UPF) van 50 te zijn, dat is geclassificeerd als "een uitstekende bescherming". Het is echter nog steeds niet aan te bevelen om jonge kinderen voor langere tijd bloot te stellen aan direct zonlicht.
Het zitje van de Stokke® Crusi™ is identiek aan het zitje van de Stokke® Xplory® . Maar de reiswiegen voor de verschillende kinderwagens zijn niet hetzelfde.

De Stokke® Crusi™ kinderwagen kan tot een leeftijd van ongeveer 3 jaar gebruikt worden.

De gewichtsgrens voor de reisweig is 9kg. Als algemene richtlijn geldt dat de Stokke® Crusi™ reiswieg gebruikt kan worden totdat het kind alleen overeind kan blijven zitten.

De gewichtsgrens voor de het normale en het duozitje is 15 kg, of totdat het kind een lengte van 95 cm bereikt.

De hoes, kap en zonneklep van de Stokke® Crusi™ reiswieg moeten op de hand gewassen worden. De buitenbekleding kan met een vochtige doek afgenomen worden, de binnenbekleding en de matrashoes kunnen in de machine op 40° C. Gewassen worden.
De Stokke® Stokke® Crusi™ kan voorzien worden van een combinatie van reiswieg en duozitje, normaal zitje en duozitje, of een combinatie van ofwel de Stokke® iZiSleep™ ofwel Stokke® iZi Go™ autostoeltjes met het duozitje. Het is niet mogelijk om twee duozitjes op de Stokke® Crusi™ te bevestigen.
De relevante Europese veiligheidsnorm voor kinderwagens, EN 1888, geeft een minimale hoek van 150° tussen bodem en rugleuning voor gebruik met een pasgeboren kindje. Het zitje van de Stokke® Xplory® /Crusi™ voldoet hier niet aan, daarom is het, in de EU, niet aanbevolen voor gebruik onder een leeftijd van 6 maanden. In het VK gelden bijvoorbeeld andere normen en daar is het Stokke® Xplory® /Crusi™ zitje wel geschikt geacht voor gebruik vanaf de geboorte.
Nee. Daarvoor in de plaats kan de Crusi™ voorzien worden van een duozitje.
Het chassis van de Stokke® Crusi™ gaat samen met alle Stokke® Xplory® - en Crusi™ zitjes, zelfs die van eerdere Stokke® Xplory® modellen. Maar als een zitje van een eerder model Stokke® Xplory® samen met een Stokke® Crusi™ duozitje gebruikt wordt, kan dit alleen als het zitje een serienummer 280000 of hoger heeft.
Gelijk aan de Stokke® Xplory® en de Trailz, biedt Stokke® Trailz 3 zitposities naar de ouder gericht en twee zitposities naar voren.