Stokke® iZi Go™ by BeSafe®

Klantenservice

Stokke® iZi Go™ by BeSafe®

Wat zijn de verschillen tussen de Stokke® iZiSleep™ en Stokke® iZi Go™ autostoeltjes?

Beide autostoeltjes zijn ontworpen voor optimaal comfort en veiligheid. De belangrijkste verschillen zitten in de omvang en gewicht: de Stokke® iZi Go™ is lichter en compacter dan de iZiSleep™. De Stokke® iZi Go™ is verder compatibel met alle Stokke® kinderwagens, terwijl de iZiSleep™ niet gebruikt kan worden op de Stokke® Scoot™. De iZiSleep™, daarentegen, heeft een unieke, verstelbare rugleuning voor gebruik buiten de auto, wat het kind meer comfort biedt en de mogelijkheid langer in het autostoeltje te blijven zitten an normale autostoeltjes. De UV-beschermingsfactor van de iZiSleep™ kap is 50, die van de Stokke® iZi Go™ 15. Verder zijn de kleuropties verschillend. Het zitgedeelte van de iZiSleep™ is in een enkele kleur, Dark Navy, beschikbaar, met een kleurkeuze voor de kap die overeen komt met de meeste kleuren in de Stokke® kinderwagen-collectie. De Stokke® iZi Go™ is verkrijgbaar in de meeste kleuren van de Stokke® kinderwagen-collectie, maar de kap alleen in grijs, een neutrale kleur.

Past het Stokke® iZi Go™ autostoeltje op alle Stokke® kinderwagens?

Ja, de Stokke® iZi Go™ autostoel past op alle Stokke® kinderwagens: Stokke® Xplory®, Stokke® Crusi™ en Stokke® Scoot™. Houdt u er rekening mee dat de Stokke® iZi Go™ by Besafe® gebruikt kan worden met de Xplory vanaf serienummer 24770 en hoger.

Is er een speciale isofix base voor het Stokke® iZi Go™ autostoeltje?

Ja, er is een optionele isofix basis speciaal voor de Stokke® iZi Go™ autostoel.

Hoe moet ik de bekleding van de Stokke® iZi Go™ onderhouden?

Het hoofdkussentje en bekleding van de Stokke® iZi Go™ mogen in de machine gewassen worden op 40°C.
De kap kan met een vochtige doek afgenomen worden of apart op de hand gewassen.
Zie de gebruiksaanwijzing voor meer informatie.

Wat zijn de leeftijds- en gewichtsgrenzen voor gebruik van het Stokke® iZi Go™ autostoeltje?

De Stokke® iZi Go™ autostoel kan vanaf de geboorte tot een gewicht van 13 kg gebruikt worden, of tot het moment dat de voetjes of het hoofdje van het kind over de rand komen.

Is het Stokke® iZi Go™ autostoeltje leverbaar in alle kleuren van de Stokke® kinderwagen-collectie?

Het zitgedeelte van de Stokke® iZi Go™ is verkrijgbaar in de meeste kleuren uit de Stokke® kinderwagen-collectie. Let wel dat de kap in een enkele neutrale kleur beschikbaar is: grijs.

Welke UV-beschermingsfactor biedt de kap van het Stokke® iZi Go™ autostoeltje?

De kap van de Stokke® iZi Go™ heeft een UV-beschermingsfactor van 15. Aangezien een klein kind slechts voor een absoluut maximum van 2 uur in een autostoeltje mag blijven, is een UV-factor van 15 toereikend.