Stokke® Xplory® Accessoires

Klantenservice

 • Zijn de autostoel-adapters voor de Stokke® Xplory® compatibel met alle Xplory® chassis?


  Onze eigen Stokke® iZi Sleep™ van BeSafe® Autostoel, die in 2010 op de markt is verschenen en die speciaal is aangepast om moeiteloos op het chassis van de Stokke® Xplory® kinderwagen geplaatst te worden zonder het gebruik van adapters, kan op alle Stokke® Xplory® chassis gebruikt worden, ongeacht het model of productiejaar . Voor meer informatie over de Stokke® iZi Sleep™ Autostoel, volg onderstaande link:

  http://www.stokke.com/NLD/nl-nl/global/car-seats/stokke-izi-sleep/3810.html
 • Hoe weet ik of de Stokke® Xplory® meerijdplank op mijn Stokke® Xplory® kinderwagen past?

  Het Stokke® Xplory® meerijdbord kan worden bevestigd aan alle Stokke® Xplory® kinderwagens met serienummers 113464 en hoger. Een aanpassing van wagens met een lager serienummer om deze compatibel te maken met het meerijdbord is niet mogelijk.
 • Waarom past de Stokke ® Xplory ® Sibling Board niet op bij mijn Stokke ® Xplory ® wandelwagen?

  De Stokke® Xplory® kinderwagen was oorspronkelijk niet ontworpen om te worden gebruikt met een meerijdplankje, simpelweg omdat het destijds nog niet bestond. Ons productontwikkelingsteam heeft er hard aan gewerkt om met een add-on oplossing te komen die de stabiliteit en veiligheid van de kinderwagen niet in het geding zou brengen. Dit bleek alleen mogelijk door het aanbrengen van een wijziging aan het chassis, die niet achteraf kan worden uitgevoerd op Stokke® Xplory® wagens die tot dan toe geproduceerd waren.

  De Stokke® Xplory® meerijdplank werd pas in oktober 2009 geïntroduceerd en is alleen compatibel met Stokke® Xplory® kinderwagens die vanaf die datum geproduceerd zijn. Om precies te zijn, het past wagens met serienummers 113464 en hoger. Het spreekt vanzelf dat de meerijdplank op alle kinderwagens van het huidige model V3 (geïntroduceerd in 2010) past.
 • Wat is het gewicht en wat zijn de afmetingen van de Stokke ® PramPack ™ reistas?

  De afmetingen van de Stokke ® PramPack ™, in opgerolde toestand, zijn als volgt:

  Lengte: 62 cm
  Diameter: 25 cm
  Gewicht: 4,2 kg

  De afmetingen van de Stokke® Prampack™ in gebruik is afhankelijk van de grootte van de wandelwagen.
 • Does the Stokke® Stroller parasol protect the baby against UV rays?

  The parasol sold with the Stokke® Stroller has been tested by an independent testing institute for the level of UV protection it affords and it was found to have an Ultraviolet Protection Factor (UPF) of 50, which is classified as "Excellent Protection". However, it is still recommended to avoid exposing young children to direct sunlight for extended periods.
 • Hoe weet ik of de Stokke® Xplory® Autostoel Adapters op mijn Stokke® Xplory® kinderwagen passen?

  De Stokke® Xplory® Autostoel-adapters kunnen uitsluitend worden bevestigd op het chassis van Stokke® Xplory® kinderwagens met serienummers 24770 en hoger. Een aanpassing van wagens met een lager serienummer is niet mogelijk.
 • Mijn kinderwagen komt niet voor op de lijst op jullie website . Betekent dat dat de wagen niet past in de Stokke® PramPack™?

  De Stokke® PramPack™ kan voor 99% van alle kinderwagens die momenteel op de markt zijn gebruikt worden. Als uw kinderwagen niet expliciet genoemd wordt op onze website, is het zeer waarschijnlijk dat deze toch past in de Stokke® PramPack™. In dat geval kunt u het produkt het beste eerst testen bij een Stokke® detailhandelpartner.