Stokke® Xplory® Accessoires

De Stokke® Xplory® Autostoel-adapters kunnen uitsluitend worden bevestigd op het chassis van Stokke® Xplory® kinderwagens met serienummers 24770 en hoger. Een aanpassing van wagens met een lager serienummer is niet mogelijk.
Het Stokke® Xplory® meerijdbord kan worden bevestigd aan alle Stokke® Xplory® kinderwagens met serienummers 113464 en hoger. Een aanpassing van wagens met een lager serienummer om deze compatibel te maken met het meerijdbord is niet mogelijk.
De Stokke® PramPack™ kan voor 99% van alle kinderwagens die momenteel op de markt zijn gebruikt worden. Als uw kinderwagen niet expliciet genoemd wordt op onze website, is het zeer waarschijnlijk dat deze toch past in de Stokke® PramPack™. In dat geval kunt u het produkt het beste eerst testen bij een Stokke® detailhandelpartner.
De Stokke® Xplory® kinderwagen was oorspronkelijk niet ontworpen om te worden gebruikt met een meerijdplankje, simpelweg omdat het destijds nog niet bestond. Ons productontwikkelingsteam heeft er hard aan gewerkt om met een add-on oplossing te komen die de stabiliteit en veiligheid van de kinderwagen niet in het geding zou brengen. Dit bleek alleen mogelijk door het aanbrengen van een wijziging aan het chassis, die niet achteraf kan worden uitgevoerd op Stokke® Xplory® wagens die tot dan toe geproduceerd waren.

De Stokke® Xplory® meerijdplank werd pas in oktober 2009 geïntroduceerd en is alleen compatibel met Stokke® Xplory® kinderwagens die vanaf die datum geproduceerd zijn. Om precies te zijn, het past wagens met serienummers 113464 en hoger. Het spreekt vanzelf dat de meerijdplank op alle kinderwagens van het huidige model V3 (geïntroduceerd in 2010) past.
Stokke® offers two car seats that can be used with Stokke® strollers without the use of adaptors. These are the Stokke® iZi Go™ by BeSafe® andthe Stokke® iZi Sleep™ by BeSafe™. When using these car seats with Stokke® strollers, no adaptor is needed. For those wishing to use another type of car seat, Stokke® offers Car Seat Adaptors making it possible to use selected models of car seats made by other manufacturers: Peg Perego and Maxi-Cosi with the Stokke® Scoot and the Stokke® Xplory®. We have provided a convenient chart illustrating which Stokke® Car Seat Adaptor is needed to connect selected car seats from the aforementioned brands with our Stokke® strollers. Due to its unique sibling solution configuration, there are no car seat adaptors for the Stokke® Crusi. Everything we do is in the best interest of the child and sometimes that does limit flexibility of our products to work with components from other manufacturers.
De Autostoel-adapters voor de Stokke® Xplory® zijn compatibel met de Xplory® onderstellen met serienummers 24771 en hoger. Wagen met lagere serienummers zijn niet compatibel en kunnen niet aangepast worden.

Onze eigen Stokke® iZi Sleep™ van BeSafe® Autostoel, die in 2010 op de markt is verschenen en die speciaal is aangepast om moeiteloos op het chassis van de Stokke® Xplory® kinderwagen geplaatst te worden zonder het gebruik van adapters, kan op alle Stokke® Xplory® chassis gebruikt worden, ongeacht het model of productiejaar . Voor meer informatie over de Stokke® iZi Sleep™ Autostoel, volg onderstaande link:

http://www.stokke.com/NLD/nl-nl/global/car-seats/stokke-izi-sleep/3810.html
De afmetingen van de Stokke ® PramPack ™, in opgerolde toestand, zijn als volgt:

Lengte: 62 cm
Diameter: 25 cm
Gewicht: 4,2 kg

De afmetingen van de Stokke® Prampack™ in gebruik is afhankelijk van de grootte van de wandelwagen.