Stokke® Snoozi™

Klantenservice

 • Wat is Stokke® Snoozi™?

  Stokke® Snoozi™ is een uniek, vernieuwd wiegje voor pasgeboren baby's dat mee verandert met de ontwikkeling van het kind, met verschillende hoogtes om zich aan te passen aan opgroeiende baby's. 

 • Wat is inbegrepen bij de Stokke® Snoozi™?

  De Stokke® Snoozi™ is verkrijgbaar in twee neutrale kleuren, Sandy Beige of Graphite Grey en wordt geleverd met een stevige, ademende matras.

 • Voor welke leeftijden is de Stokke® Snoozi™ ontworpen?

  De Stokke® Snoozi™ is ontworpen voor baby's tot 9 maanden. Het wiegje is ontworpen voor gebruik in twee standen, één voor de eerste 6 maanden op een hogere stand voor je baby en één van 6 tot 9 maanden op een lagere stand naarmate je baby zich ontwikkelt en zich zelfstandig kan optrekken.

 • Van welke materialen is de Stokke® Snoozi™ gemaakt?

  Ontworpen met eersteklas materialen zoals FSC®-gecertificeerde houten poten en een sterk aluminium frame. De Stokke® Snoozi™ heeft ook hoofdstoffen die gemaakt zijn van innovatieve, ademende 3D mesh-materialen die zacht aanvoelen en gewassen kunnen worden in de wasmachine.

 • Hoe maak ik de Stokke® Snoozi™ schoon?

  Het frame en de houten elementen zijn eenvoudig schoon te vegen met doekjes of een zachte vochtige doek, terwijl het textielgedeelte machinewasbaar is op 40 graden Celsius. De matrashoes kan eenvoudig in de wasmachine worden gewassen op 40 graden Celsius, terwijl de matraskern onder de douche kan worden afgespoeld.

 • Welke accessoires zijn verkrijgbaar voor de Stokke® Snoozi™?

  Stokke® Snoozi™ heeft een optionele reis- en opbergtas om hem in te pakken voor uitstapjes of vakantieavonturen. Andere accessoires zijn een 2-pack set hoeslakens en een hoeslaken.

 • Wat zijn de duurzame eigenschappen van de Stokke® Snoozi™?

  De Stokke® Snoozi™ is gemaakt met poten van natuurlijk beukenhout die FSC®-gecertificeerd zijn.
  Stokke® Snoozi™ is FSC®-gecertificeerd.
  Het FSC®-label betekent dat het hout is geoogst ten bate van de gemeenschap, wilde dieren en het milieu. 

 • Wat zijn de belangrijkste veiligheidskenmerken van de Stokke® Snoozi™?

  Veiligheid is een van de belangrijkste kenmerken bij het kiezen van een wiegje voor je baby. De hoofdstoffen zijn gemaakt van een zeer ademend, innovatief 3D-meshmateriaal om een goede luchtcirculatie mogelijk te maken voor de slaapzone van de baby. Het gebruik van een stevige, ademende matras zorgt voor een veilige en gezonde slaap. Alle Stokke producten zijn zowel intern als extern getest om aan de hoogste veiligheidsnormen te voldoen en deze te overtreffen.

 • Is duurzaamheid belangrijk voor Stokke? 

  Het team van Stokke begrijpt hoe belangrijk het is om producten te maken die duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Bij elke productlancering zet Stokke zich in om haar duurzaamheid te verbeteren en het ontwikkelingsteam blijft zoeken naar manieren om het productieproces zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. Stokke® produceert eersteklas producten van hoogwaardige materialen die altijd ontworpen zijn om een lange levensduur te hebben, omdat ze meegroeien met het kind in plaats van een paar keer gebruikt te worden en dan weggegooid en vergeten te worden. Stokke® wil dat haar producten lang meegaan en er voor de lange termijn zijn. Stokke® hecht veel waarde aan deze boodschap en aan de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid in al haar producten, waardoor zij een van de marktleiders is.

 • Is de Stokke® Snoozi™ geschikt om 's nachts in te slapen?

  Ja, de Stokke® Snoozi™ is getest volgens de internationale normen voor wiegjes en daarom geschikt voor het 's nachts slapen van een baby tot 9 maanden.

 • Waarom moeten we de 4 koorden aan de bedbodem bevestigen?

  Het is belangrijk om de koorden aan de poten te bevestigen omwille van de stabiliteit en ook om een vlakke en stabiele ondergrond voor de baby te behouden om in te slapen.

 • Is het matras/de hoeslaken/de mesh voering compatibel met de Stokke® Snoozi™ en Stokke® Sleepi™ Mini V3?

  Stokke® Snoozi™ en Stokke® Sleepi™ Mini V3 zijn niet compatibel met elkaar, wat betekent dat textiel zoals matrassen, beschermlakens of hoeslakens niet compatibel zijn tussen deze 2 producten vanwege de verschillende afmetingen van de producten.

 • Waarom moet ik de koorden en de bedbodem verwijderen voordat ik het textiel uit het frame haal?

  Vanwege het gewicht van de bedbodem en de spanning die de koorden veroorzaken, moeten we ze verwijderen voordat we het textiel verwijderen - anders krijgt de trekker te veel spanning en kan hij mogelijk breken.

 • Aan welke veiligheidsvoorschriften voldoet de Stokke® Snoozi™?

  Verklaring van naleving om te downloaden.

 • Waar vind ik het serienummer van mijn Stokke® Snoozi™?

  Het serienummer van de Stokke® Snoozi™ vind je op de productsticker die je op de bodem van het bedje vindt.

 • Wat is de aanbevolen maximale belasting die veilig in de Stokke® Snoozi™ geplaatst kan worden?

  De maximale belasting voor Snoozi is 15 kg.

 • Kan ik de veiligheidssticker op mijn Stokke® Snoozi™ verwijderen?

  Verwijder om veiligheidsredenen het etiket niet. Dit label bevat belangrijke informatie. Het verwijderen van de sticker kan de lak beschadigen of lijmresten achterlaten.

 • Wat is het exacte gewicht?

  Stokke® Snoozi™ weegt 7,55kg.

 • Is de reistas inbegrepen in de Stokke® Snoozi™?

  Nee, dit is optioneel en kan indien nodig als accessoire worden gekocht.

 • Hoe bouw ik de Stokke® Snoozi™ op?

  Stokke® Snoozi™ is een product zonder gereedschap. Je hoeft de poten alleen maar in het frame te "klikken". Volg hier ook onze gebruiksaanwijzing.