Garantie - Service Na Verkoop

Klantenservice

 • Hoe kan ik profiteren van de uitgebreide garantieregistratie?

  Verschillende Stokke® producten komen in aanmerking voor de verlengde garantie, die de garantieperiode kan verlengen tot 3 of 7 jaar. Voor een succesvolle registratie heeft u het serienummer en het aankoopbewijs van uw Stokke® product nodig. Zowel de verlengde garantie als de reguliere garantie zijn alléén geldig wanneer u beschikt over een aankoopbewijs. Producten die rechtstreeks op de stokke.com website zijn gekocht, worden geleverd met een automatische verlengde garantie en het is niet nodig om deze te registreren.

  Let op: Stokke® Nomi® stoelen en de Stokke® Nomi® Newborn Sets die tot 2023 geproduceerd worden, hebben mogelijk geen serienummer. Als dit het geval is bij uw Nomi®, kunt u uw producten nog steeds registreren voor de verlengde garantie.U dient in dit geval tijdens de registratie de velden met het serienummer leeg te laten en uw aankoopbewijs te bewaren voor eventuele toekomstige garantieclaims.

 • Wat valt er onder mijn Stokke verlengde garantie?

  De Stokke verlengde garantie is van toepassing wanneer er sprake is van een fabricagefout, ontstaan door normaal gebruik en onderhoud van het genoemde Stokke product zoals staat voorgeschreven in de gebruikershandleiding.

  Wil je meer weten over de voorwaarden van de Stokke® Aanvullende Garantie? Raadpleeg dan het betreffende document:

 • Welke producten vallen onder de Stokke® verlengde garantie bij registratie?

  De volgende producten vallen onder de Stokke verlengde garantie:
  Tripp Trapp houten materialen en de Tripp Trapp Newborn Set
  Stokke® Nomi® Chair en Stokke® Nomi® Newborn Set
  Stokke® Steps™ Stoel, Steps™ wipstoel en Stokke® Steps™ Newborn set
  Stokke® CLIKK™
  Stokke® Sleepi™, Sleepi™ Mini en Sleepi™ Junior houten materialen
  Stokke® Sleepi™ Dresser, Changer en Changing Table
  Stokke® Home™ Bed en Dresser
  Stokke® Care™ houten materialen
  Stokke® Xplory® frame en plastic
  Stokke® Crusi™ frame en plastic
  Stokke® Trailz™ frame en plastic
  Stokke® Scoot™ frame en plastic
  Stokke® Beat™ frame en plastic
  Stokke® MyCarrier™

 • Wat valt er niet onder de Stokke® verlengde garantie?

  Van de Stokke® verlengde garantie zijn uitgesloten problemen die veroorzaakt zijn door normaal gebruik van het product – “slijtage”, overbelasting van het product, kleine variaties in het materiaal zoals kleurverschillen en extreme invloeden door externe factoren, zoals zonlicht, temperatuur, vochtigheid en milieuvervuiling.
  Schade veroorzaakt door ongelukken, vervoer, botsingen, verkeerd gebruik en ook diefstal wordt niet gedekt door de Stokke® extra garantie.
  Indien het product is uitgerust met accessoires die geen onderdeel uitmaken van het assortiment en de collectie van Stokke®, zal daardoor veroorzaakte gevolgschade niet gedekt worden door de Stokke® verlengde garantie.

 • Hoe weet ik of het probleem dat ik ervaar onder de Stokke® Garantie valt?

  Als u problemen ondervindt met uw Stokke® -product, verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met de oorspronkelijke winkelier waar u uw Stokke® -product hebt gekocht.

  Mocht dit niet mogelijk zijn, dan vragen wij u vriendelijk contact op te nemen met de Stokke® Customer Service, zodat ons team u hierover kan adviseren.

  Wij adviseren u ook om de volledige beschrijving van uw vraag, een kopie van het originele aankoopbewijs, model, kleur en het serienummer klaar te hebben zodat ons Stokke® team of uw Stokke® winkel u tijdig en efficiënt kan adviseren.

 • Wat als ik het verkooppunt waar ik mijn Stokke product heb aangeschaft niet meer kan contacteren?

  Indien u het oorspronkelijke verkooppunt waar u uw Stokke® product heeft aangeschaft niet meer kunt contacteren, verzoeken wij u vriendelijk om hier contact op te nemen met de Stokke® Klantenservice.