Stokke® Munch

Klantenservice

 • Waarom is het gat in de beker zo klein om uit te drinken?

  De producten zijn ontworpen om kinderen te helpen zelf te leren eten en drinken. Daarom is het gat in een geschikte maat gemaakt om de juiste stroom vloeistof te geven. Wanneer het kind ouder is, kan de deksel worden verwijderd. Het product is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden.

 • Komt de Stokke™ Munch™ collectie met een uitgebreide garantie?

  Nee. De Stokke™ Munch™ collectie wordt geleverd met de standaard fabrieksgarantie. Op de achterkant van elk artikel staat een klok met daarop een productiedatum.

 • Hoeveel verschillende configuraties zijn er in de Stokke™ Munch™ collectie?

  - Compleet; bevat een waterdicht slabbetje, easy-grip gebruiksvoorwerpen, een ruimtebesparend bordje, een beker en een kom. De beker en komt hebben allebei antidruppeldeksels.

  - Elke dag; bevat easy-grip gebruiksvoorwerpen, een ruimtebesparend bordje, een beker en een kom. De beker en komt hebben allebei antidruppeldeksels.

  - Essentials; bevat easy-grip gebruiksvoorwerpen, een ruimtebesparend bordje, een beker met een antidruppeldeksel.

  - Snackpakket; bevat een beker en kom met antidruppeldeksels.

  - Slabbetje; bevat een waterdicht slabbetje

  - Beker; bevat een beker met antidruppeldeksel

 • Is de Stokke™ Munch™ collectie vlekbestendig tegen voedsel?

  De Stokke™ Munch™ collectie is vlekbestendig. Sterk gekleurd voedsel kan vlekken vertonen als het product na gebruik niet grondig wordt gewassen. We kunnen het niet vlekbestendig maken, omdat dit het gebruik van chemicaliën zou vereisen waardoor het niet overeenkomt met ons beleid voor al onze producten in het belang van het kind.

 • Is de Stokke™ Munch™ collectie beschikbaar in andere kleuren?

  Momenteel is Stokke™ Munch™ alleen verkrijgbaar in de zachte mintkleur.

 • Kan ik de kom, beker en deksels in de magnetron plaatsen?

  Ja. Alle delen van de Stokke Stokke™ Munch™ collectie zijn magnetronbestendig, behalve de vork en lepel omdat roestvrij staal niet in een magnetron gebruikt mag worden.

 • Kan ik de Stokke™ Munch™ collectie in de vaatwasser doen?

  Ja. De Stokke Stokke™ Munch™ collectie kan in de vaatwasser worden gereinigd.

 • Waarom is de bord niet groter?

  Het bord is grondig getest met ouders en baby's en het resultaat van dit uitgebreide onderzoek toonde aan dat dit de perfecte maat is voor een diner set om aan tafel te leren eten.

 • Worden de artikelen heet in de magnetron?

  Dit hangt af van de tijd in de magnetron. Alle bestandsdelen die in een magnetron worden verwarmd, hebben na het verwarmen enige tijd nodig om af te koelen. Controleer de temperatuur voordat u uw kind voedt. Het is ook belangrijk om het voedsel te roeren om een ​​gelijkmatige warmteverdeling mogelijk te maken.

 • Zal het silicoon vervormen na gebruik in de magnetron?

  De siliconen zijn getest bij temperaturen tot en met 250 ° C

 • De basis van de beker, kom en plaat hebben een TPE antislipband. Is dit veilig in de magnetron?

  Dit is volkomen veilig. Normaal gesproken mag TPE niet in de magnetron worden gebruikt in nauw contact met voedsel, maar omdat dit bij deze temperatuur niet in direct contact met voedsel komt, is het veilig.

 • Het eten smaakt naar plastic. Waarom?

  We raden aan om de Stokke™ Munch™ collectie vóór het eerste gebruik in de vaatwasser of met zeep en warm water te wassen. Dit zou eventuele resten van het artikel verwijderen.