Stokke® Bounce'n'Sleep™

De gekantelde positie van het babywipje (een helling van 30°) is ideaal voor tijdens het eten en verschaft uw kindje optimale ondersteuning en comfort om lekker uit te rusten, maar vanwege verschillende veiligheidsnormen kan het Stokke® Bounce ‘n’ Sleep babywipje niet als vervanging dienen voor een wiegje.

Het Stokke® Bounce ‘n’ Sleep Daybed is volgens veiligheids- en kwaliteitsnormen getest die internationaal gelden voor wiegjes. Het Stokke® Bounce ‘n’ Sleep Daybed mag dus 's nachts als wiegje gebruikt worden.

Het Stokke® Bounce ‘n’ Sleep Daybed heeft de volgende afmetingen:
L: 945 mm
B: 525 mm
H: 628 mm

Verpakt zijn de afmetingen als volgt:
L:963 mm
B: 656 mm
H: 60 mm
Gewicht: 3,8 Kg

Het Stokke® Bounce ‘n’ Sleep babywipje heeft de volgende afmetingen:
L: 782 mm
B: 452 mm
H: 530/240 mm

Verpakt zijn de afmetingen als volgt:
L: 792 mm
B: 463 mm
H: 220 mm
Gewicht: 3,8 Kg
Het maximale gewicht voor de Stokke® Bounce ‘n’ Sleep Bouncer (babywipje) is 9 kg.
Max. gewicht voor de speelgoedhanger is 100 gr.

Er is geen aanbevolen gewichtsgrens voor het Stokke® Bounce ‘n’ Sleep Daybed (dagbed), maar in het algemeen geldt dat, zodra een kind zelfstandig kan zitten, knielen of zichzelf optrekken, gebruik van het dagbed gestaakt moet worden.
Als u ervoor kiest een ander matras te gebruiken voor het Stokke® Bounce ‘n’ Sleep Dagbed dan het meegeleverde matras, dan dient u er zelf zorg voor te dragen dat het matras de correcte vorm en afmetingen heeft om de matrasbodem van het dagbed geheel te bedekken. Er mag tussen de matrasrand en de zijkant van het bedje een ruimte van maximaal 4 cm. zijn en de dikte van het matras mag niet meer dan 5 cm. bedragen. Ieder matras dat hier niet aan voldoet betekent een verstikkingsgevaar.